NA PRETNJE RATOM MORAMO DA ODGOVORIMO MIRNO: Vučić o igri u kojoj ne želi da učestvuje!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Tanjug

iskreno

NA PRETNJE RATOM MORAMO DA ODGOVORIMO MIRNO: Vučić o igri u kojoj ne želi da učestvuje!

- Ni na koji način u toj igri ne smemo da učestvujemo, poručio je Vučić na konferencij za štampu posle sastanka sa čelnicima RS u Beogradu

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je Srbiji, a uveren je i RS očuvanje mira i stabilnosti od suštinskog značaja, te da na pretnje ratom, koje slušamo gotovo svakog dana, moramo da odgovaramo mirno, trpeljivo i srpljivo.

- Ni na koji način u toj igri ne smemo da učestvujemo, poručio je Vučić na konferencij za štampu posle sastanka sa čelnicima RS u Beogradu.

Vučić je preneo da je razgovarano o dokumentu koji je RS uputila njemu, ukazujući da je dobio više pitanja vezano za status Srpske.

- Ne moram da govorim nikome koliko nam je stalo do dobrih odnosa sa RS. Rekao sam da je stav Srbije apsolutno poštovanje Dejtonskog sporazuma, i odgovorio sam na svako pitanje, podvukao je on.

Dodao je da Srbija poštuje sporazume koje je potpisala, jer je to ono što nam garantuje da ćemo biti poštovani od svih u međunarodnoj zajednici, ali je i najbolja garancija za sigurnost naroda u Srbiji i RS.

Kaže da su razgovori vođeni nikada konkretnije, bez praznih floskula, izmišljenih rečenica da se dobije u medijima prostor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.