ZBOG NAPADA ISPRED FIZIO CENTRA: Podneta krivična prijava protiv Čedomira Jovanovića!
Čedomir Jovanović, Foto: Nebojša Mandić

tužili ga

ZBOG NAPADA ISPRED FIZIO CENTRA: Podneta krivična prijava protiv Čedomira Jovanovića!

Protiv lidera LDP Čedomira Jovanovića podneta je krivična prijava

Objavljeno:

Zbog napada ispred prostorija "Fizio centra" na Novom Beogradu, vlasnik ove ambulante za rehabilitaciju Žarko Ivković i konsultant Dejan Dubajić podneli su prošle nedelje krivičnu prijavu protiv lidera LDP Čedomira Jovanovića.

Kako Dubajić kaže, oni su čekali da policija i Treće osnovno tužilaštvo reaguju po službenoj dužnosti i pokrenu postupak protiv Jovanovića, a kako se to nije dogodilo ni posle skoro mesec dana od incidenta, krenuli su u privatnu parnicu.

- Koliko znam, Jovanović još nije saslušan, iako mu je odavno istekao karantin u kojem je bio jer je bio zaražen virusom korona. Zato smo podneli krivičnu prijavu protiv Jovanovića zbog težeg remećenja javnog zdravlja u dva navrata, 18. i 20. jula, jer je, iako je morao biti u karantinu, došao ispred prostorija "Fizio centra", kao i zbog nanošenja telesnih povreda, odnosno nasilničkog ponašanja prema Ivkoviću i meni - objašnjava Dubajić.

Lider LDP je sa suprugom Jelenom u dva navrata izazvao incidente ispred "Fizio centra" u Ulici Milutina Milankovića 1, tvrdeći da su oni zakupci tog prostora, a ne Ivković. Jovanović je najpre nasrnuo na Ivkovića, a dva dana kasnije i na njegovog konsultanta Dubajića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.