U HAGU SE IGRAJU SA ŽIVOTOM MOG OCA, EVO ŠTA MU RADE! Sin Ratka Mladića otkrio šok detalje koje niko nije znao
Mladić i njegov sin, Foto: Profimedia

darko mladić

U HAGU SE IGRAJU SA ŽIVOTOM MOG OCA, EVO ŠTA MU RADE! Sin Ratka Mladića otkrio šok detalje koje niko nije znao

Ratko Mladić i dalje ima visoku temperaturu, a na zakazano pojavljivanje pred sudom ide nepripremljen i ozbiljno bolestan.

Objavljeno:

Penzionisani general Ratko Mladić i dalje ima visoku temperaturu, a zbog nemogućnosti kontakta sa odbranom na raspravu u žalbenom postupku, koji bi trebalo da počne 25. avgusta, otići će nepripremljen i ozbiljno bolestan, rekao je generalov sin Darko Mladić.

On je naglasio da je test na koji je Mladić vođen pre tri nedelje pokazao da nema virus korona, ali da i dalje ima povišenu temperaturu, s tim što je u trećoj nedelji bolesti sa 38,3 spala na prosečno 37 stepeni.

- Tvrdnje lekara iz Haga da je navodno doživeo toplotni udar zbog vrućine u ćeliji i "propisanu" terapiju od tri ventilatora u njegovim pritvoreničkim odajama naši doktori tumače kao neozbiljnost ljudi koji se staraju o njegovom stanju - rekao je Darko Mladić.

On je naveo da je prilikom poslednjeg telefonskog razgovora glas njegovog oca zvučao izmučeno.

Darko Mladić kaže da je na adresu branioca nedavno stigao dosije o zdravstvenom stanju u kom su "lekari iz Haga potrpali sve papire koje su mogli da nađu, a od kojih su neki stari i nekoliko godina".

- Imam utisak da se igraju sa njim i nama - rekao je Darko Mladić.

On je ukazao da niko sem tamničara Ratka Mladića ne zna kako on sada izgleda i kakvo mu je zdravlje, a da su na statusnoj konferenciji pre dve nedelje čak i sudije mogle samo da ga čuju, ali ne i da ga vide jer navodno nije radio video-link u Hagu.

Međunarodni rezidualni mehanizam za krivične sudove saopštio je da će rasprava o žalbama na prvostepenu presudu Ratku Mladiću biti održana 25. i 26. avgusta bez prisustva novinara i javnosti zbog pandemije virusa korona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RTRS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.