VUČIĆ JE HARADINAJU UPUTIO JASNU I BRUTALNU PORUKU: Ako si to pomislio, NE MORAŠ NI DA TROŠIŠ KEROZIN!
Aleksandar Vučić, Foto: Pink

VUČIĆ JE HARADINAJU UPUTIO JASNU I BRUTALNU PORUKU: Ako si to pomislio, NE MORAŠ NI DA TROŠIŠ KEROZIN!

Bio je veoma jasan

Objavljeno: 13:01h

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, govorio je o aktuelnim temama u intervjuu za TV Pink.

- U političkom smislu daćemo sve od sebe da sačuvamo svetinje na KiM. Ne možete da garantujete ništa kada nemate vojsku i policiju dole, neće nam biti lako, ali verujem da ćemo uspeti u zaštiti svetinja - naglasio je predsednik.

O dijalogu Beograda i Prištine u Vašingtonu je rekao sledeće:

- Ako Haradinaj kaže da ide po konačni sporazum, može odmah da se vrati da ne troži kerozin i gorivo. Mi idemo da razgovaramo u Vašington. Taj scenario da oni dobiju sve, a mi ništa, to mogu da zaborave. Dok sam pri svesti i dok racionalno mogu da razmišljam, taj film neće gledati - objasnio je Vučić.

A o formiranju vlade ovo:

- Što se tiče datuma formiranja vlade, ako žurimo, kažu sve je isto, kada razmišljamo, onda kažu da je to nekakva igra. Morate dobro da razmislite kada to radite, nije nimalo lako. Bliži sam onome što javnost misli da je moja druga opcija. Verujem da ćemo imati mlađe i energičnije ljude u vladi. Čeka nas velika borba oko Kosova i Metohije, čeka nas borba za ekonomiju da bi Srbija bila jedna od najuspešnijih zemalja Evrope i sveta - rekao je predsednik.

O namenskoj industriji i telekomu:

- Srpska namenska industrija će i da preživi i da živi. I srpska vojska biće jača i namenska industrija. Pokreću kampanje protiv srpskih fabrika, pa nemojte da izvozite ovde, pa nemojte tamo. Šta vas briga gde izvozimo?! Mi sve što izvozimo, izvozimo u dozvoljene zemlje. Radimo to da bi radnici tih industrija dobili platu. Kao što rade sa Telekomom. Šta im smeta Telekom, zato što nije više ovca za šišanje. Zato što je srpska firma iz koje više ne mogu da uzimaju pare. Neće uspeti da sruše ni Stefana Nemanju ni Telekom - kaže Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.