RATKO MLADIĆ IMA KORONU? Njegov sin Darko se plaši NAJGOREG
Mladićevo zdravstveno stanje nije dobro, Foto: EPA-EFE/PETER DEJONG / POOL

generalovo zdravstveno stanje

RATKO MLADIĆ IMA KORONU? Njegov sin Darko se plaši NAJGOREG

Nema snage ni da razgovara telefonom, može da priča svega po nekoliko minuta, a onda mora da legne da se odmori. To vam sve govori- rekao je Darko Mladić

Objavljeno:

„Već nedelju dana ima visoku temperaturu, ali ne žele da ga testiraju. Tražili smo da ga hitno pregledaju i utvrde da li ima virus“, kaže sin Ratka Mladića, Darko Mladić.

Ratko Mladić (78), bivši general VRS i haški optuženik, već nedelju dana ima jako visoku temperaturu, a nikome u Ševeningenu ne pada na pamet da ga testira na koronavirus, iako zbog njegovih godina i opšteg lošeg zdravstvenog stanja spada u rizičnu grupu.

Porodica generala i više je nego zabrinuta, a njegov sin Darko kaže da Mladić preko telefona zvuči užasno loše i da nema snage da razgovara duže od par minuta.

– Niko nam ne govori da li ima korone u zatvoru ili ne, ali znamo da general ima temperaturu već punih sedam dana! Oni kažu nije to ništa, a kako mi to možemo znati? Imao je prvo 38,3, sada ima oko 37,4. Mi smo jako zabrinuti, a u Hagu nam kažu da je ta temperatura posledica nekakvog toplotnog udara, što je suludo! Njega ta temperatura jako iscrpljuje, naročito jer mu je ceo organizam slab i anemičan je. Nema snage ni da razgovara telefonom, može da priča svega po nekoliko minuta, a onda mora da legne da se odmori. To vam sve govori – priča za „Alo!“ Darko Mladić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.