Misterija stara 7 godina: Na današnji dan poginula je najpoznatija bankarka Srbije!
Foto: Profimedia

ubistvo ili nesrećan slučaj?

Misterija stara 7 godina: Na današnji dan poginula je najpoznatija bankarka Srbije!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se 1. avgusta 2009, dogodila na autoputu Beograd–Niš, između Batočine i Lapova, poginula je Borka Vučić (83), narodni poslanik Socijalističke partije Srbije i najpoznatiji srpski bankar u vreme vladavine Slobodana Miloševića.
Objavljeno:

U udesu je poginula i Mirjana Blagojević (64), potpredsednica beogradskog odbora socijalista i svojevremeno zamenica generalnog direktora smederevskog Sartida, a povređeni su Verica Milaković (59) i vozač Dejan Blagojević (27), čije povrede nisu opasne po život.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Do udesa je došlo kada se "škoda fabija", kojom je upravljao Blagojević, krećući se ka Nišu iznenada zanela, udarila u zaštitnu ogradu, preletela na suprotnu stranu kolovoza i zatim zapalila. Vozač "škode" Dejan Blagojević je policiji nakon udesa rekao da je "čuo kako je nešto jako puklo", posle čega je izgubio kontrolu nad automobilom.

foto: Profimedia

Prve pretpostavke su govorile da je do udesa došlo jer je na autu eksplodirala guma. Međutim, predsednik Opštinskog suda u Batočini Miroslav Lepojević je izjavio da su sudski veštaci pregledali vozilo, i da se na osnovu rezultata tog pregleda još ne može reći šta je bio uzrok gubitka kontrole nad vozilom i njegovog prevrtanja, preneo je list Vreme.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.