BILI SU BAČENI PORED PUTA! Balša našao pet kuca, a onda je uradio nešto jako plemenito! (FOTO)
Balša Božović, bivši poslanik Demokratske stranke, spasao je pet štenaca koje je neko izbacio iz auta na surčinskom putu, Foto: Kurir

ZA DVA DANA SVE IH JE UDOMIO!

BILI SU BAČENI PORED PUTA! Balša našao pet kuca, a onda je uradio nešto jako plemenito! (FOTO)

Jednu kucu je uzela Božovićeva najbolja drugarica, a dva su otišla kod profesorke engleskog (iz Beograda)

Objavljeno:

Balša Božović, bivši poslanik Demokratske stranke, spasao je pet štenaca koje je neko izbacio iz auta na surčinskom putu, i uspeo je sve da ih udomi. Božović prepričava u razgovoru za Kurir ovu neobičnu životnu epizodu i poziva nadležne da primenjuju zakon i kažnjavaju ljude koji muče životinje.

foto: Kurir

- Pre dve noći našao sam pet kuca bukvalno rasute po surčinskom putu, umalo ih nisu zgazila kola. Prema priči komšija u tom delu, neko ih je izbacio iz kola, dobrih kola, i samo otišao. Verovatno su ih tako samo izbacili po putu da bi ih zgazila kola. Uzeo sam ih i odvezao. Nahranio sam ih, sredio - kaže Božović i dodaje:

- Kuce imaju manje od mesec dana. Držao sam ih u boksu za pse, borio se da ih oporavim. Na društvenim mrežama sam podelio sliku sa njima i uspeo sam sve ga ih udomim.

Jednu kucu je uzela Božovićeva najbolja drugarica, a dva su otišla kod profesorke engleskog (iz Beograda).

foto: Kurir

- Preostale tri kuce je uzeo jedan čovek iz Boljevca, on ima veliko imanje i ići ću da ih obiđem sledeće nedelje - kaže Božović i dodaje:

- Želim svima da se zahvalim, ali i da pozovem na poštovanje zakona. Takve vlasnike, koji ovo rade životinjama, treba kažnjavati. Moramo da pomognemo životinjama kad god smo u prilici. Na primer, sad u vreme tropskih vrućina, dajte kucama vodu ispred svojih zgrada ili kuća.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.