U sudaru dva automobila, konjske zaprege i autobusa kod Ćuprije najmanje 15 povređenih!
Foto: Nebojša Mandić

Teška nesreća

U sudaru dva automobila, konjske zaprege i autobusa kod Ćuprije najmanje 15 povređenih!

Najmanje 15 osoba je teže i lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći koje se dogodila sinoć na putu Ćuprija - Paraćin oko 21.05
Objavljeno: 08:41h

U teškoj saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva putnička vozila, audi i BMW, i konjska zaprega sa dva konja, kao i autobus na lokalnoj liniji Paraćin-Ćuprija-Jagodina, objavio je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovo je potvrdio je direktor Opšte bolnice u Ćupriji dr Slobodan Gajić.

- Za sada su svi povređeni stabilno, imaju različite povrede od posledica saobraćajne nesreće. Hospitalizovali smo pacijente od dece starosti godinu i po do starih ljudi. Lica imaju prelome ekstremiteta, lomove noseva, potrese mozgova, ali nisu životno ugroženi. Oni su zbrinuti na odeljenjima ortopedije, hirurgije, masksilofacijalne hirurgije i neurohirugije. Od 22 sata imali smo veliki priliv pacijenata, prvo sa nesreće na putu Ćuprija-Paraćin, a nešto kasnije iz Svilajnca hitna pomoć dopremila je četiri pacijenta, kaže on.

Jedno od vozila je u pokušaju preticanja naletelo na zaprežno vozilo u kome su bila i deca. Tu su se našla i druga vozila i autobus na lokalnoj liniji. Svi povređeni su prebačeni za Ćupriju. Oba konja su uginula na licu mesta, jer je automobil udario direktno u njih. Saobraćaj je bio u prekidu i preusmeravan na auto-put Ćuprija-Paraćin.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.