TO JE NOTORNA LAŽ, ON IMA LOŠU PROŠLOST! Vučić o momku koji tvrdi da mu je otac umro jer nije bilo respiratora
Laž momka da je njegov otac umro, Foto: Printscreen/N1/Zorana Jevtić

TVRDNJA

TO JE NOTORNA LAŽ, ON IMA LOŠU PROŠLOST! Vučić o momku koji tvrdi da mu je otac umro jer nije bilo respiratora

Kaže da je Zemunska bolnica druga ili treća u Srbiji po broju respiratora i da nikada nijedan respirator tu nije nedostajao

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su pojedini mediji na protestu predstavljali kao heroje osobe sa kriminalnom prošlošću, kao i da je notorna laž koju je izrekao jedan momak da mu je otac umro zato što u Zemunskoj bolnici nije bilo respiratora.

Vučić kaže da su ti mediji iznosili brojne neistine kako bi se napravila šteta Srbiji i da su tako kao heroja predstavili čoveka čiji otac navodno preminuo jer nije bilo respiratora u pomenutnoj bolnici, što je, kaže, "jeziva laž" pošto su lekari koristili i invazivne i neinvazivne metode i prebacivali tog čoveka u intenzivnu negu sa respiratorom.

"Sve su radili što treba i borili se za njega do poslednjeg sekunda", dodao je Vučić.

Kaže da je Zemunska bolnica druga ili treća u Srbiji po broju respiratora i da nikada nijedan respirator tu nije nedostajao.

Vučić dodaje i da je taj momak osoba vrlo loše prošlosti, osuđivana za prerkšajna i krivična dela, kao i da je ta osoba stavljala prst u usta svom profesoru na času.

"Drugo lice na koje su se pozvali, da ljudi znaju, ima nadimak Robija, lažno se predstavlja kao poljoprivrednik iz Pazove, a u stvari je sa Novog Beograda, višestruko osuđivan iz kriminalne sredine".

Predsednik je rekao da te osobe drže pridike vlasti i poručio tim medijima da od njih ne prave junake.

"Normalnu i pristojnu Srbiju nećete moći da uplašite da odstupi u strahu od batinaša. Naš posao je da štitimo pristojnu Srbiju i zaštitićemo normalnu Srbiju od onih koji bi da sruše budućnost Srbije", poručio je Vučić.

"Sve što je na lažima zasnovano i na nasilju ne može da prođe. Ali, neće nas nas uplašiti pretanjama nasiljem da će ans ojačati u nameri da stvorimo pristoujnu zmelju

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.