U VOJVODINI VIŠE MONARHISTA NEGO AUTONOMAŠA! Oglasio se POKS, ovo je njihovo najnovije saopštenje
U Vojvodini više monarhista nego autonomaša

ZADOVOLJNI SU

U VOJVODINI VIŠE MONARHISTA NEGO AUTONOMAŠA! Oglasio se POKS, ovo je njihovo najnovije saopštenje

Gojković je rekao i da su "rezultati pokazali da Vojvodina postaje sve jače uporište monarhistima, jer narod pamti ko je prisajedinio ovu pokrajinu Кraljevini Srbiji"

Objavljeno:

Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS) saopštio je danas da je zadovoljan izbornim rezultatima u Vojvodini koje je ostvarila koalicija "Za kraljevinu Srbiju", pre svega time što je ta koalicija osvojila 3.000 glasova više nego koalicija Ujedinjena demokratska Srbija (UDS).U saopštenju POKS navodi da su "i u Novom Sadu monarhisti imali 1.000 glasova više nego autonomaši potpomognuti odbeglim članovima Demokratske stranke".

"Ohrabruju rezultati republičkih izbora u Vojvodini, koji pokazuju da ima više monarhista nego autonomaša. Drago mi je da su gradjani severne srpske pokrajine shvatili da podrška autonomašima vodi u destabilizaciju države i sukobe iz devedesetih godina", kazao je predsednik POКS Žika Gojković, a navodi se u saopštenju.

Gojković je rekao i da su "rezultati pokazali da Vojvodina postaje sve jače uporište monarhistima, jer narod pamti ko je prisajedinio ovu pokrajinu Кraljevini Srbiji".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.