ISPRAVKA: DEMOKRATSKI FRONT IZ BOSNE NIJE KANDIDOVAO ČEDU JOVANOVIĆA ZA MINISTRA OBRAZOVANJA!
Čedomir Jovanović, Foto: Aleksandar Stojanović

NIJE ISTINA

ISPRAVKA: DEMOKRATSKI FRONT IZ BOSNE NIJE KANDIDOVAO ČEDU JOVANOVIĆA ZA MINISTRA OBRAZOVANJA!

Ovo je odmah demantovao

Objavljeno: 14:57h

Alternativna televizija iz Banjaluke objavila je da je Demokratski front (DF) kandidovao je Čedomira Jovanovića, lidera LDP-a, za funkciju ministra u više kantonalnih vlada u Bosni i Hercegovini, izmedju ostalih i za ministra obrazovanja Unsko-sanskog kantona.

Jovanović, koji je savetnik lidera DF-a i hrvatskog člana Predsedništva BiH Željka Komšića, "kandidat je za pozicije na kojima je zbog konstitutivnosti potreban Srbin", navela Alternativna televizija.

Demokratski front je odmah demantovao ovo:

"Na portalu ATV-a jutros je osvanuo tekst u kojem vrli pisac piše da je „Demokratska fronta kandidovala Čedomira Jovanovića za funkciju ministra u više kantonalnih vlada, između ostalih i za ministra obrazovanja USK, nezvanično saznaje ATV“. Isto tako „nezvanično“ naš drug Čeda „kandidat je za pozicije na kojima je zbog konstitutivnosti potreban Srbin. Zemljo, otvori se. Da Vam zvanično odgovorimo: Od prvog do zadnjeg slova što ste napisali, sve je laž, izmišljotina, novinarska bljuvotina po obrazu nekada časne novinarske pozicije!“"

Jovanović je bio nosilac liste "Koalicija za mir", koja je na nedavno održanim izborima u Srbiji osvojila svega 0,32 odsto i nije uspela da predje cenzus za ulazak u Skupštinu Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.