POSLE OVIH REČI VUČIĆEVE SAVETNICE JE ČAK I JOVANA JOKSIMOVIĆ ZANEMELA! Ovo morate da čujete!
Jovana Joksimović, Foto: printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

POSLE OVIH REČI VUČIĆEVE SAVETNICE JE ČAK I JOVANA JOKSIMOVIĆ ZANEMELA! Ovo morate da čujete!

Jovana Joksimović ju je upitala i da prokomentariše stavove i izjave Tanje Fajon, a Suzana nije krila šta misli o njoj, već je sve rekla otvoreno

Objavljeno:

Savetnica predsednika Srbije za medije Suzana Vasiljević izjavila je danas da su "potpuna smejurija" optužba da je vanredno stanje ukinuto zbog održavanja izbora.

"Šest nedelja posle ukidanja se glasalo", rekla je Vasiljević za TV Prva, navodeći da ukidanje vanrednog stanja i održavanje izbore nemaju vezu.

Ona je navela da je vanredno stanje ukinuto kada je epidemija "utihnula" i po preporuci Kriznog štaba za borbu protiv korone, kao i da je to uradjeno u vreme kada su ukinute slične mere u drugim zemljama.

Prema njenim rečima, bojkot opozicija je prvo optuživala vlast da je uvela vanredno stanje jer je autoritarna i tražila da se ukine.

Jovana Joksimović ju je upitala i da prokomentariše stavove i izjave Tanje Fajon, a Suzana nije krila šta misli o njoj, već je sve rekla otvoreno.

Naime, komentarišući izjave Tanje Fajon, da je izlaznost na izborima u Srbiji bila mala, Vasiljević je rekla da je ona samo "jedna od više od sedamasto evorpskih poslanika" i da je u dobrim odnosima sa bojkot opozicijom.

"Ona zastupa inerese svojih sestrinskih partija u Evropskom parlamentu, to su predstavnici starog dela Demokratske stranke", rekla je Vasiljević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.