OGLASILO SE PREDSEDNIŠTVO DSS-A! Ovo je njihov stav o tome da li Miloš Jovanović treba da podnese ostavku
Miloš Jovanović, Foto: Espreso.co.rs

ODLUKA

OGLASILO SE PREDSEDNIŠTVO DSS-A! Ovo je njihov stav o tome da li Miloš Jovanović treba da podnese ostavku

Kako se navodi u saopštenju, Predsedništvo DSS je analizirajući izborne rezultate ocenilo da će to otežati budući rad stranke, dok su rezultati na lokalnim i pokrajinskim izborima dobri

Objavljeno:

Predsedništvo Demokratske stranke Srbije (DSS) ocenilo je danas da je neprelazak cenzusa na parlamentarnim izborima neočekivan i nezadovoljavajuć ali da, uprkos tim rezultatima, nema mesta raspravi o odgovornosti predsednika stranke Miloša Jovanovića.

Kako se navodi u saopštenju, Predsedništvo DSS je analizirajući izborne rezultate ocenilo da će to otežati budući rad stranke, dok su rezultati na lokalnim i pokrajinskim izborima dobri.

"Stranka je povratila parlamentarni status u pokrajinskoj skupštini i prešla je cenzus u najvećem broju gradova i opština u kojima je učestvovala na izborima", dodaje se.

Dodaje se da je Jovanović otvorio raspravu o sopstvenoj odgovornosti za rezultate ali da je Predsedništvo DSS jednoglasno ocenilo da takvoj raspravi nema mesta.

"Predsedništvo stranke pružilo je apsolutnu podršku Milošu Jovanoviću, istovremeno podržavajući i njegovo uverenje prema kojem u bliskoj budućnosti mora doći do radikalnih promena u organizaciji i načinu funkcionisanja stranke o čemu će se govoriti na Glavnom odboru stranke koji će biti održan u septembru. Postignuta je i saglasnost o neophodnosti daljeg jačanja organizacije kako bi se spremno dočekali budući izbori, beogradski i naročito predsednički", dodaje se u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.