SVI SE JUNAČE U KAMPANJI, A ONDA IH NEMA NIGDE: Vučić objasnio šta je Srbima na Kosovu sada najbitnije
Vučić objasnio šta je Srbima na Kosovu sada najbitnije, Foto: Printscreen/TV prva

JASNO JE

SVI SE JUNAČE U KAMPANJI, A ONDA IH NEMA NIGDE: Vučić objasnio šta je Srbima na Kosovu sada najbitnije

Naveo je da je posao države da brine o srpskom narodu na KiM

Objavljeno: 14:53h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se, za razliku od njega, mnogi političari u ovoj kampanji ''junače'' kako će sve da sačuvaju na Kosovu i Metohiji, iako je svima jasno koliko je to nerealno.

On je na, televiziji Prva, upitan da li očekujemo ultimatum po pitanju KiM i ima li Srbija danas snagu da na ultimatum odgovori sa ne, rekao da Srbija uvek ima izbor, ali da se plaši da nam izbori nisu sjajni.

Vučić je primetio da se u ovoj kampanji mnogi političari ''junače'' kako sve da sačuvaju na KiM.

''Samo gledam to junačenje i to kako će svi sve da sačuvaju, kako će naša vojska i policija da caruju na KiM, kako je sve divno. Ništa nije divno, i ljudi na KiM to znaju i zato nam veruju'', rekao je Vučić.

Naveo je da je posao države da brine o srpskom narodu na KiM pre svega i da ih sačuva da ostanu da žive na svojim ognjištima.

''Da im pomognemo, da investiramo još više u zdravtstvo, školstvo, da dajemo veće plate, da idemo na još veće investicije u vodovod i kanalizaciju i sve drugo što je neophodno u srpskim sredinama i da se borimo da čuvamo naše nacionalne i državne interese'', dodao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.