DAČIĆ JE SAOPŠTIO LEPU VEST: Zna se od kog datuma Srbi mogu u Grčku bez testova i drugih ograničavajućih mera
Ivica Dačić, Foto: Zorana Jevtić

najavljeno

DAČIĆ JE SAOPŠTIO LEPU VEST: Zna se od kog datuma Srbi mogu u Grčku bez testova i drugih ograničavajućih mera

On je Dendijasu preneo odluku Beograda da gradjani Grčke mogu da putuju u Srbiju bez ikakvih ograničenja, bez testova i potrebe da budu u karantinu

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je danas u Atini najavio da će gradjani Srbije od 15. juna moći da dolaze u Grčku bez testova i drugih ograničavajućih mera uvedenih zbog epidemije korona virusa, saopštilo je njegovo ministarstvo u Beogradu.

Dačić je danas, tokom jednodnevne posete Grčkoj, u Atini s ministrom spoljnih poslova Nikosom Dendijasom, razmotrio sva važna pitanja bilateralne saradnje i aktuelne teme povezane s pandemijom, piše u saopštenju.

"Veoma mi je drago da sam danas u poseti dragom prijatelju i prijateljskoj zemlji Grčkoj", rekao je Dačić i izrazio zadovoljstvo saradnjom Srbije i Grčke tokom zdravstvene krize.

On je Dendijasu preneo odluku Beograda da gradjani Grčke mogu da putuju u Srbiju bez ikakvih ograničenja, bez testova i potrebe da budu u karantinu.

"Ministar Dendijas mi je preneo da će od 15. juna to isto moći i u obrnutom smeru, dakle da gradjani Srbije mogu da dolaze u Grčku bez testova i drugih ograničavajućih mera", rekao je Dačić.

Dodao je da je bilo reči i o drugoj saradnji i medjusobnoj podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.