DA LI ZNATE KAKO IZGLEDA MAJKA VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA ĐUKE? A da li znate da se i ona bavi politikom?
Marina Đukanović, Foto: Printscreen

oštra rasprava

DA LI ZNATE KAKO IZGLEDA MAJKA VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA ĐUKE? A da li znate da se i ona bavi politikom?

Đukanovićeva je isktikovala jednu koleginicu

Objavljeno: 13:56h

Marina Đukanović poznata je kao član Republičke izborne komisije, međutim, malo ko zna da je ona majka od člana glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimira Đukanovića!

Naime, Marina je dospela u žižu javnosti nakon rasprave sa zamenicom predsednika RIK-a, Željkom Radetom.

Dakle, Đukanovićeva je iskritikovala jednu koleginicu kojoj je poručila da je olako prihvatila posao u Republičkoj izbornoj komisiji, budući da je već kandidat za odbornike na drugim listama.

foto: Printscreen

Iznenađena sam podacima koje je koleginica iznela i ne mogu da razumem da jedan član koji je diplomirani pravnik tek tako prihvati obavezu rada u Republičkoj izbornoj komisiji, a da istovremeno bude kandidat za odbornike na drugim listama. To sada postavlja jedno drugo pitanje o kojem neću govoriti ali je dobro razmišljati o validnosti odluke koja je doneta jer to može da stvori neki problem", kazala je Marina Đukanović.

Ipak, na ovu Marininu konstataciju oštro je odreagovala Željka Radeta koja ju je podsetila na to da je Đukanovićeva 2008. godine svoje mesto u Republičkoj izbornoj komisiji dala svom sinu Vladimiru Đukanoviću.

Predložena tačka dnevnog reda nije usvojena tako da o toj tački dnevnog reda ne može sada da se raspravlja. A ovo sve reče Marina Đukanović koja je 2008. godine izašla iz komisije i svom sinu Vladimiru Đukoviću dala mesto u Republičkoj izbornoj komisiji. O poštenju, radu, doslednosti, reče Marina Đukanović ovde prisutna," kazala je Željka Radeta.

Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.