IRENA VUJOVIĆ: Razvoj BGD se najbrže vidi na Savskom vencu, gde radimo na projektima na koje se decenijama čekalo
Irena Vujović, Foto: Opština Savski venac

PREDSEDNICA OPŠTINE

IRENA VUJOVIĆ: Razvoj BGD se najbrže vidi na Savskom vencu, gde radimo na projektima na koje se decenijama čekalo

Ona je dodala da se SNS, na čelu sa njenim predsednikom, trudi da građani žive bolje

Objavljeno: 10:17h

“Izuzetno sam ponosna što sam u timu koji pobeđuje I postiže rezultate, gde sun am još važniji planovi za budućnost. Sve što je SNS obećala, ona je I ispunila, ulagaćemo u putnu infrastrukturu, ne samo u veliki autoputeve, već I u regionalne I lokalne saobraćajnice. Tu će biti uloženo oko pet milijardi evra. To svakako goovri o početku jedne infrastrukturne revolucije koja se I nastavlja”, izjavila je Irena Vujović, predsednica opštine Savski venac gostujući na TV Hepi.

Ona je ocenial da je Savski venac opština na kojoj se najbrže vidi razvoj Beograda I čitave Srbije.

- Projekti u koje niko nije verovao I na koje se čekalo decenijama se upravo realizuju na opštini Savski venac. Svi znamo kako izgleda Beograd na vodi, a kako je ranije izgledao, Savska promenade, park u Beogradu na vodi na 2,7 hektara, Prokop, očekujemo I nastavak gradnje, takozvanu fazu dva. To sve čini našu opštinu drugačiju od ostalih –

Ona je dodala da se SNS, na čelu sa njenim predsednikom, trudi da građani žive bolje.

- To nam je jedini cilj koji svako od nas svakodnevno sebi postavlja kao zadatak. Kada vi vidite zadovoljne ljude, znate da ste nešto dobro uradili. Fasadu zgrade opštine smo uradili posle nekoliko decenija. Osim što nije izgedala lepo, bila je I opasna za građane koji prolaze tuda, jer se odronjavala. Slobodno mogu da kažem da je u protekle četiri godine, koliko smo moj tim I ja na čelu opštine, urađeno je više nego tokom nekoliko decenijaunazad I kada je u pitanju komunalno uređenje, besplatni program za naše najstarije I najmlađe. Ulepšali smo I fasade u ulici Kneza MIloša, gde nam se nalazi Kancearija za mlade, u Krađorđevoj, Savski trg gde smo imali priliku da na zgradi strare železničke stanice vidimo probu dekorativne rasvete, I to je izgledalo fantastično – navela je ona I dodala da građani treba da očekuju da će još veći broj fasada biti urađen, ulazi rekonstruisani.

Ona je najavila I rekonstrukciju ulice Kneza Miloša.

- Skraćuju se trotoari, proširuju se kolovozne trake. Radiće se parking za građane, biće I ozelenjavanja I ta ulica će imati potpuno drugačiji izgled. Vratiće joj se stari duh jedne trgovačke ulice – istakla je Vujovićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.