VEČERAS U 20h DRUGI ONLAJN SKUP Aleksandar Vučić - Za našu decu: Predsednik Srbije se PONOVO OBRAĆA NACIJI
Prvi onlajn skup kampanje "Za našu decu" Srpske napredne stranke sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem održan je 16. maja, Foto: Facebook / Printscreen

KAMPANJA

VEČERAS U 20h DRUGI ONLAJN SKUP Aleksandar Vučić - Za našu decu: Predsednik Srbije se PONOVO OBRAĆA NACIJI

Prvi onlajn skup kampanje "Za našu decu" Srpske napredne stranke sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem održan je 16. maja

Objavljeno:

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić održaće večeras drugi onlajn skup u sklopu kampanje za predstojeće izbore, objavljeno je nainstagram profilu "avucic".

- Pozivam vas da gradimo budućnost zajedno! Prisustvujte večeras u 20 časova drugom onlajn skupu liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" - piše na nalogu predsednika.

Prvi onlajn skup kampanje "Za našu decu" Srpske napredne stranke sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem održan je 16. maja, a prenosio se na Instagramu, Fejsbuku i Jutjubu, a pratilo ga je mnogo ljudi.

- Tri su stvari na koje ćemo da obraćamo pažnju: to su zdravstvo, obrazovanje i investicije. Da dovedemo naše ljude nazad, zato su važne investicije. Svako ko je naučio svoj zanat, ostanite ovde, svima će biti neuporedivo lakše i bolje - kazao je Vučić na početku svog prvog onlajn izlaganja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.