LDP: Zločinačko udruženje nas ne može zaustaviti
Čedomir Jovanović, Foto: Ana Paunković

PROTIVI SE

LDP: Zločinačko udruženje nas ne može zaustaviti

"Tu je razlika između nas i zato moramo svi na izbore, jer mi ne možemo odustati, a oni se nikada neće zaustaviti", poručuje Jovanović.

Objavljeno: 12:53h

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović poručio je danas da ta stranka izlazi na izbore kako bi nastavila da govori o problemima zbog kojih Srbija ne može napred i dodao da ih "zločinačko udruženje" nikada ne može zaustaviti.

Jovanović navodi da je "zločinačko" udruženje, koje čini sprega mafije, pojedinih delova tužilaštva i sudstva, preživele paravojne formacije, huligani, advokati kriminalnih klanova, lažni intelektualci, profesionalne patriote i delovi crkve, Univerziteta i političkih partija, najveći protivnik Srbije, a on lično njihov najveći protivnik.

Lider LDP pita zašto svi u Srbiji ćute kada on govori o političkoj pozadini ubistva Zorana Djinđića i o ostacima službe, koji su, kako kaže, više naslovnih strana dobili za ove dve nedelje nego sve partije koje učestvuju na izborima zajedno, te kome ne odgovara da LDP jedini nastavi da insistira na temama koje na površinu izbacuju zlo koje je uništilo život u Srbiji.

"Zbog toga se izlazi na izbore, to je naš motiv. Jedan mandat manje ili više, neće u našoj poziciji promeniti ništa. Ali podrška nama koji govorimo o temama zbog kojih ova zemlja stvarno ne može napred, opasnost je za zločinačko udruženje i to je ono što njima ne da mira", navodi Jovanović.

Kaže da oseća još veću obavezu da nastavi da priča o stvarima o kojima drugi ćute, jer otvaranje tema "o bratstvu u krvi i njihovom zlu" sve njih svrstava na jednu stranu, a LDP na drugu.

"Tu je razlika između nas i zato moramo svi na izbore, jer mi ne možemo odustati, a oni se nikada neće zaustaviti", poručuje Jovanović.

Jovanović je u saopštenju naveo da se posle najave da LDP izlazi na izbore sa podrškom ljudi koji su vodili akciju Sablja i borbu protiv organizovanog kriminala i koji su poslali ubice Zorana Đinđića u zatvor, nastavila kampanja protiv stranke i njega lično, putem tabloida i "bolesnih" naslovnih strana.

On navodi da njega danas napadaju isti oni koji su napadali Zorana Đinđića dok je bio živ, ali ističe da se zbog toga neće povući i odustati.

"Izmišljeni delovi knjige Gorana Živaljevića Kese, pojačano komentarima Mileta Isakova i advokata Bože Prelevića najveći mi je dokaz da sam u pravu za sve ono što govorim i radim, posebno od 12.marta 2003. godine. Možete izbaciti milion naslovnih strana, pozvati svakog advokata mafije da mi se suprotstavi, platiti svakog vašeg novinara doušnika da bezočno laze, aktivirati sve vaše službenike, i javne i tajne, ali ne možete sakriti istinu", poručio je Jovanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.