BILA JE BRUTALNA! Ovako je Zorana Mihajlović prokomentarisala odluku Obradovića da prekine štrajk glađu
Zorana Mihajlović, Foto: Marina Lopicic

oglasila se

BILA JE BRUTALNA! Ovako je Zorana Mihajlović prokomentarisala odluku Obradovića da prekine štrajk glađu

Ona je u saopštenju navela da je odluka Obradovića da prekine "strogi post ili štrajk glađu" dobra odluka

Objavljeno:

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović kaže da je dobro što je jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović prekinuo štajk glađu i dodaje da sada tužilaštvo treba da završi istragu o nasilju koje je Obradović izazvao ispred Skupštine Srbije, kada je fizički napao poslanike.

Ona je u saopštenju navela da je odluka Obradovića da prekine "strogi post ili štrajk glađu" dobra odluka zbog njegovog zdravlja i dobra odluka zbog Obradovićeve porodice i da sada tužilaštvo treba da završi istragu o izazivanju nasilja ispred parlamenta, kada je Obradović fizički napao poslanike jer, poručuje, nasilje ne sme da ostane nekažnjeno i nasilje moramo da isteramo iz politike.

Mihajlović kaže da su tokom proteklih deset dana građani mogli da vide sav besmisao odluke lidera Dveri Boška Obradovića da uđe u štrajk glađu, kao i iznošenje potpuno nejasnih zahteva.

foto: Printscreen

"Nema političkog delovanja van institucija, nema politike bez učešća na izborima, nema politike i političara bez ideja i programa i podrške građana. Tako je svuda u svetu, tako je i u Srbiji. Ko to neće da prihvati - i nije za politiku", zaključila je Mihajlović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.