Miloš Vučević: Nama je cilj da donosimo odluke zbog kojih će nam deca ostajati u Srbiji
poptpredesnik SNS Miloš Vučević, Foto: Nemanja Nikolić

POTPREDSEDNIK SNS O INCIDENTU BOŠKA OBRADOVIĆA ISPRED PARLAMENTA

Miloš Vučević: Nama je cilj da donosimo odluke zbog kojih će nam deca ostajati u Srbiji

Ukazao je da se mnogo veći broj građana okupio da podrži Aleksandra Matinovića i Sandru Božić, u odnosu na one koji su tu bili zbog Obradovića

Objavljeno:

Neki pojedinci na svaki način pokušavaju da dobiju na prepoznatljivosti i vidljivosti i spremni su da rizikuju sve: tuđe živote, mir u državi, i da da nasilnim metodama prouzrokuju neka dešavanja na političkoj sceni Srbije, istakao je poptpredesnik SNS Miloš Vućević, gostujući na TV PInk.

Imali smo prethodnih dana fizičke napade na narodne poslanike, da jedan poslanik sa grupom nekih huligana u klasičnom fašističkom maniru čeka druge poslanike i tuče ih na stepeništu. Da neko tuče Marijana Rističevia, čoveka od preko 60 godina, bacate ga, tučete, psujete... To su scene koje ne želimo nigde da vidimo, a posebno ne u Srbiji, ne želimo da vidimo ispred našeg parlamenta. Po meni je to neskrivena žrlja ljotićevske stranke Dveri da izazove incident i da napravi što konfuzniju situaciju i da izazove konfronataciju u društvu - rekao je Vučević.

Ukazao je da se mnogo veći broj građana okupio da podrži Aleksandra Matinovića i Sandru Božić, u odnosu na one koji su tu bili zbog Obradovića.

Ali, nije poligon za merenje. To se meri samo na biračkim mestima, izbornim rezultatima. I članovi SNS moraju biti svesni odgovornosti koju imaju, da ne smeju da nasedaju na provokacije, da ne idu u konflikne situacije. To maksimalno treba da izbegavamo, a to ne znači da smo kukavice, nego da smo odgovorni i da nam je stabilnost i budućnost građana Srbije iznad svega. Nije poenta da se mi sa njima preganjamo I vijamo, veća da donosimo one odluke koje će biti u cilju boljeg života građana, da bi nam deca ostala u Srbiji, a ne da se bijemo po stepeništu – istakao je Vučević. Dodajući da, iako razume Martinovića, koji mu je kolega sa fakulteta, da se nada da će prekinuti štrajk glađu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Grad Novi Sad)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.