SRAM VAS BILO! S-R-A-M V-A-S B-I-L-O!!! Lider DJB Saša Radulović nikad ovako nije urlao u Skupštini! (VIDEO)
Saša Radulović, Foto: Printskrin

OŠTAR

SRAM VAS BILO! S-R-A-M V-A-S B-I-L-O!!! Lider DJB Saša Radulović nikad ovako nije urlao u Skupštini! (VIDEO)

Optužio ih da su ometali konferenciju

Objavljeno:

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović oštro je napao televiziju N1 na konferenciji za medije.

Radulović je optužio televiziju N1 da su namerno ometali njegovu prethodnu konferenciju.

Kada je počela zakazana konferencija za medije u 13 časova, vi ste ovde sa polanicom Čomić glasno pričali i postavljali pitanja. Ona je glasno odgovarala i ometala konferenciju za medije, prema tome Vi niste medij, nego propagandni kanal koji je došao ovde da politički spreči "Dosta je bilo" da ovde drži konferenciju za medije. Kada se budete ponašali kao mediji tada ćete dobiti taj tretman. Sve što imam da vam kažem je: Sram Vas bilo- vikao je Radulović, a potom upitao, da li ima nekih pitanja, od medija. Kazao je nema, a potom ponovio, sram Vas bilo!

Kako je to izgledalo, pogledajte i u video snimku:

Podsetimo, ovim povodm se "Dosta je bilo", obratilo javnosti i putem saopštenja koje možete pročitati u celosti:

- Današnje dnevno obraćanje narodnih poslanika DJB građanima Srbije iz hola Narodne skupštine bilo je propraćeno ometanjem novinara televizije N1. Iako svi novinari uredno unapred dobijaju raspored održavanja konferencija za medije iz hola Narodne skupštine, novinari televizije N1 već drugi put u istom prostoru u svoj program uživo uključuju neke druge sagovornike baš u vreme u kome se građanima Srbije obraćaju narodni poslanici DJB.

S obzirom da svi novinari koji u Narodnoj skupštini uzimaju izjave ili rade uživo uključenja u svoj program imaju opciju da to rade i izvan hola Narodne skupštine, jer je on rezervisan za konferencije za medije, potpuno je jasno da televizija N1 svesno i namerno ometa konferencije za medije narodnih poslanika DJB. Nepoštovanje koje ovi predstavnici sedme sile na taj način iskazuju prema građanima koje poslanici DJB predstavljaju je za svaku osudu.

foto: Printscreen

Sačekavši da prvo krene obraćanje poslanika DJB uživo na Jutjub kanalu Narodne skupštine, novinarka N1 je počela da uzima izjavu od poslanice Čomić samo 10 metara dalje. Narodni poslanik i predsednik DJB, koji je se u tom trenutku obraćao građanima Srbije, prekinuo je to svoje obraćanje i mirno obavestio građane da će strpljivo sačekati da televizija N1 završi sa svojim ometanjem pre nego što se DJB konferencija za štampu nastavi.

Nakon što je novinarka N1 završila snimanje skoro desetominutne izjave poslanice Čomić, i nakon što je proverila poruke na svom telefonu, iskoristila je svoje kaobajagi „novinarsko pitanje“ da za potrebe N1 snimi laži koje će, ne sumnjamo, posredstvom svoje televizije poslati u etar i tako ponovo dezinformisati građane. Pitala je poslanike DJB zašto smo joj dobacivali i zašto smo je vređali. Svako ko pogleda snimak obraćanja poslanika DJB može se direktno uveriti u to da je ovo „pitanje“ novinarke N1 sračunato na to da optuži poslanike DJB za nešto što se nije desilo, kako bi pred svojim gledaocima prikrili činjenicu da već drugi put ometaju obraćanje poslanika DJB građanima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.