ZABRINUTA SAM ZA ZDRAVLJE POSLANIKA KOJI ZAISTA ŠTRAJKUJU! Maja Gojković održala konferenciju za medije!
Maja Gojković, Foto: Printskrin/RTV Pink

o svemu

ZABRINUTA SAM ZA ZDRAVLJE POSLANIKA KOJI ZAISTA ŠTRAJKUJU! Maja Gojković održala konferenciju za medije!

Odgovarala na pitanja....

Objavljeno: 12:24h

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković se obratila na konferenciji za medije u Domu Narodne skupštine.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković kaže da je ozbiljno zabrinuta za zdravstveno stanje Miladina Ševarlića, Sandre Božić i Aleksandra Martinovića.

- Već drugi dan sede na suncu, ne bi li ispunili svoje ciljeve i vrlo su istrajni – kaže Gojković. Boško Obradović, kako dodaje ona, sprovodi štrajk kakav u istoriji štrajkova glađu nije viđen.

Kaže da su mu juče prišli Borko Stefanović, Dragan Đilas i nepoznate osobe, te da su mu dali kesu nakon čega se povukao u svoje odaje. Ne zna da li je prekršio štrajk glađu, ali, kako kaže, zna da je spavao 7-8 sati.

- Kada ste vi (novinari) ponovo došli, on je izašao napolje. Ostavljam građanima Srbije da ocene da ,li je štrajkovao glađu ili je izveo loše režiranu predstavu – kaže Gojkovićeva na konferenciji za novinare.

Ponavlja da je zabrinuta za stanje poslanika koji štrajkuju glađu, a da su poslanici Martinović i Božić postavili ozbiljan zahtev tužilaštvu.

- Želim da apelujem na tužilaštvo da što pre izađe pred narod i da neke odgovore, kakvi god oni bili – kaže predsednica parlamenta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.