TUŽILAŠTVO DA PRESTANE DA BUDE POD INGERENCIJOM ĐILASA: Martinović ispred Skupštine poslao jasnu poruku
Aleksandar Martinović, Foto: printscreen

KONFERENCIJA ZA MEDIJE

TUŽILAŠTVO DA PRESTANE DA BUDE POD INGERENCIJOM ĐILASA: Martinović ispred Skupštine poslao jasnu poruku

On je dodao da ispred Skupštine ima mnogo ljudi, naroda koji se spontano okupio da pruži podršku njima, zato što vole predsednika Aleksandra Vučića

Objavljeno:

- Ne odustajemo od zahteva da nadležni organi sankcinišu Boška Obradovića i nasilje. Pozivam Sandru Božić da prekine štrajk glađu, ja ću nastaviti - rekao je Martinović.

On je dodao da ispred Skupštine ima mnogo ljudi, naroda koji se spontano okupio da pruži podršku njima, zato što vole predsednika Aleksandra Vučića.

Takođe, Martinović se zapitao kako je Dragan Đilas uspeo da prođe ogradu i priđe Bošku Obradoviću.

- Šta još treba da se desi, da li treba da padne krv, da neko pogine da bi tužilaštvo reagovalo na fašistički napad na Marijana Rističevića?! Ako ovo prođe nekažnjeno, ako napad na poslanika prođe nekažnjeno, ko garantuje prava bilo kom građaninu Srbije?! Ova naša borba nije borba za pojedince već za sve građane Srbije - naglasio je Martinović.

Dok je Martinović govorio, u pozadini su se čuli pokliči: "Aco, Srbine", "Đilase, lopove"...

- Ne tražimo mi da tužilaštvo kazni nekoga ko nije kriv, niti da kazni Dragana Đilasa, već tražimo da Tužilaštvo prestane da bude pod ingerencijom Dragana Đilasa i da sluša sve što on kaže. Da tužioci konačno počnu da rade svoj posao - objasnio je poslanik SNS.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.