SPS-ovka novinarki: Je*em vas u usta žvalava, napušite se ku*ca raspalog!
Foto: Dado Đilas

Bahata funkcionerka sps-a

SPS-ovka novinarki: Je*em vas u usta žvalava, napušite se ku*ca raspalog!

- Petrovićeva mesecima ne dolazi na posao, a pre, recimo, dva meseca je primila punu platu 240.000 dinara. Nedugo pošto se pročulo za aferu s fingiranim ugovorima, ona je neraspoređenja, ali i dalje prima direktorsku platu - kaže izvor iz "Dunav osiguranja"
Objavljeno: 13:42h

Bivša direktorka “Dunav osiguranja” i funkcionerka SPS Ivana Petrović, već nekoliko meseci se ne pojavljuje na poslu, a do nedavno je uredno primala direktorsku platu koja je iznosila 240.000 dinara, objavio je "Kurir". Ona je, prema pisanju ovog lista, “zglajznula” s mesta direktorke marketinga pre par meseci, i trenutno je neraspoređena. – Petrovićeva mesecima ne dolazi na posao, a pre, recimo, dva meseca je primila punu platu 240.000 dinara. Nedugo pošto se pročulo za aferu s fingiranim ugovorima, ona je neraspoređenja, ali i dalje prima direktorsku platu – naveo je izvor iz kompanije za "Kurir" i dodaje da su i funkcioneri iz SPS zabrinuti zbog njenog ponašanja u javnosti.

foto: Marina Lopičić
Stariji socijalisti su zamolili Ivicu Dačića da je skloni zbog njenog konstantnog poziranja u kabrioletu, na jahti, hvalisanju stanom u Beogradu, skupocenim stvarima koje objavljuje na svom profilu na Instagramu. – Nekoliko funkcionera je reklo Dačiću da je najbolje da ona ne bude ni u jednom JP jer se previše prašine digne oko nje, te da je on pita koliko joj para treba za lagodan život, a oni će tu sumu skupiti iz svojih džepova – priča izvor za ovaj list. Inače, koliko je ova funkcionerka “jaka” pokazuje i to što ni posle šest meseci otkako je Uprava kriminalističke policije i Tužilaštvo za organizovani kriminal češljali oko 60 fingiranih ugovora u “Dunav osiguranju”, koji je ovo preduzeće oštećeno za nekoliko miliona dinara, nema epiloga. – Predmet je u Tužilaštvu za organizovani kriminal – rečeno je nezvanično iz ove institucije, ali niko nije mogao da kaže kada je UKP poslao predmet i dokle se stiglo s njim.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.