GDE JE GEJTS DA JE VAKCINIŠE? Poslušajte neverovatnih 10 minuta lupanja gluposti Nade Kostić, poslanice DS (VIDEO)
Izabrana je sa liste pokreta Dosta je bilo, a na poslaničkom mestu zamenila je Miloša Boškovića, Foto: Printscreen/Facebook

S ONE STRANE RADULETA

GDE JE GEJTS DA JE VAKCINIŠE? Poslušajte neverovatnih 10 minuta lupanja gluposti Nade Kostić, poslanice DS (VIDEO)

Izabrana je s liste pokreta Dosta je bilo, a onda je pristupila Demokratskoj stranci

Objavljeno: 13:16h

Skupština Srbije bila je poprište neverovatnog performansa od strane redovnog profesora Medicinskog fakulteta, doktorke Nade Kostić. Kostićeva je u ovaj saziv parlamenta ušla preko liste Dosta je bilo Saše Radulovića.

Iako se i sam Radulović poslednjih nedelja ističe najblaže rečeno čudnim teorijama vezanim za sve ono što prati pandemiju korona virusa, dr Kostić je otišla korak dalje, pa je na jednom mestu, u svega 10 minuta, spakovala sve moguće teorije zavere za koje ste čuli, miksujući svoja "otkrića" s pseudonaukom, neproverenim informacijama, sumanutim glasinama.

Sve je tu: 5G (koga dr Nada zove "pe ge"), HAARP, čipovanje, Bil Gejts, Džordž Soroš, adenohrom, jedenje ispečene dece, zaključno sa zlom svih zala: VAKCINOM!

Što je najgore, dr Kostić ne širi svoje teorije u donekle prirodnom okruženju (DJB), već je odnedavno postala i deo poslaničke grupe Demokratske stranke?!?

foto: Printscreen

Pomenuti video šerovan je na Fejsbuk stranici "Dnevna doza šarlatana", uz sledeći opis:

"U ovih neverovatnih desetak minuta možete odslušati poslanicu u skupštini Srbije i redovnog profesora Medicinskog fakulteta - dr Nadu Kostić. Vrlo je verovatno da niko ne sramoti lekarsku profesiju kao ona. Dotična je nesumnjivo pravi predstavnik zaluđenika sa Fejsbuka koje čitate okolo i ne verujete šta čitate, pa se pitate je l' moguće da neko piše takve budalaštine. Izabrana je sa liste pokreta Dosta je bilo, a na poslaničkom mestu zamenila je Miloša Boškovića, koji je ranije napustio DJB i vratio poslanički mandat. Međutim, nastupa kao samostalni poslanik jer je pre ovog događaja i ona napustila DJB i pristupila DS-u(!?). Da stvar bude totalno suluda 2000. na 2001. godinu ova gospođa je bila, ni manje ni više, ministar zdravlja u koalicinoj prelaznoj vladi nakon pada Miloševića".

Šta reći, a ne zaplakati?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.