CELA SKUPŠTINA JE GLEDALA U ŠEŠELJA I BEDŽ KOJI JE OKAČIO: Samo radikali nisu bili iznenađeni!
Predsednica skupštine Maja Gojković je sazvala sednicu parlamenta koja je počela u 10 časova, Foto: Youtube printscreen/SrsOrgRs

RASPRAVA U TOKU

CELA SKUPŠTINA JE GLEDALA U ŠEŠELJA I BEDŽ KOJI JE OKAČIO: Samo radikali nisu bili iznenađeni!

Predsednica skupštine Maja Gojković je sazvala sednicu parlamenta koja je počela u 10 časova

Objavljeno: 12:26h

Parlament je obezbedio sve mere koje su potrebne da se na bezbedan način održi zasedanje u specifičnim epidemiološkim uslovima, a pre samog ulaza poslanici su prošli stroge mere

Skupština Srbije je danas i pored vanredne situacije u zemlji pozvala poslanike na zasedanje kako bi se izjasnili o predlogu odluke o potvrđivanju odluke o uvođenu vanrednog stanja i o predlogu zakona o potvrđivanju svih uredbu koje je do danas donela Vlada Srbije uz potpis predsednika Srbije.

Podsetimo da je Predsednica skupštine Maja Gojković sazvala sednicu parlamenta koja je počela u 10 časova. Deo opozicije se nije pojavio te je skupština počela sa radom sa polovinom poslanika koji su bili u skupštinskoj sali.

Poslanici iz Radikalne stranke Srbije su pristizali na posao, njihov lider Vojislav Šešelj je privukao pažnju mnogima tokom dolaska. Radio se o njegovom bedžu na kome piše "U Srebrenici nije bilo genocida".

foto: Printscreen/RTS

Predsednik Srpske Radikalne stranke koji vađi za jednog od narodnih poslanika sa dugim radnim stažom u parlamentu uprkos vanredne situacije nije odbio poziv kao neke njegove kolege već se pojavio u Skupštinu Srbije.

Pre samog ulaska u salu poslanicima se merila tempratura a nakon toga su dobijali rukavice i maske.

Ista procedura važi i za medije i za sve zaposlene u Skupštini Srbije.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je rekla da je Srbija jedna od retkih zemalja koje se može pohvaliti dobrom organizacijom parlamenta tokom vanredne situacije.

Poslanici su i na posao dolazili sa maskama i poštovali mere koje su propisane.

Rasprava je u toku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.