Ministarstvu za rad upućena još jedna donacija društveno odgovorne kompanije! Stigle maske i jabuke
Donacija, ilustracija, Foto: Ministarstvo za rad

lep gest

Ministarstvu za rad upućena još jedna donacija društveno odgovorne kompanije! Stigle maske i jabuke

Ugovor o donaciji potpisali su ministar rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i zamenik generalnog direktora „Mirax agrar“ Aleksandra Vučković

Objavljeno:

Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja preduzeće „Mirax agrar“ uputilo je donaciju u vidu 3.000 higijenskih zaštitnih maski i 20.000 svežih jabuka u cilju obezbeđivanja zaštite zdravlja stanovništva Republike Srbije od virusa COVID-19.

Ugovor o donaciji potpisali su ministar rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i zamenik generalnog direktora „Mirax agrar“ Aleksandra Vučković.

Ministar Đorđević zahvalio je na donaciji i istakao da se veliki broj društveno odgovornih kompanija odazvalo i u okviru svojih mogućnosti pružilo pomoć građanima Srbije.

„Sveže voće koje nam je donirala ova kompanija dalje ćemo proslediti Vojsci Srbije koja će ih prema potrebama, deliti bolnicama, kojima je to i najpotrebnije. Drago nam je što svi zajedno učestvujemo u boljoj zaštiti naših građana, jer to je prioritet u trenutnoj situaciji“, rekao je Đorđević i pozvao i druge kompanije da daju svoj doprinos kako bi se Srbija u što kraće vreme izborila sa teškoj situacijom u kojoj se nalazi.

Zamenik generalnog direktora „Mirax agrar“ Aleksandra Vučković istakla je da je ponosna što ovo preduzeće može da pomogne građanima Srbije i time utiče na njihovu bolju zaštitu od korona virusa. Kako je navela, da bi se naša zemlja na najbolji način suprotstavila problemu sa kojim se susreće ceo svet, potrebno je da svi zajedno utičemo na to i pružimo najviše što možemo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.