U SRBIJI SE POJAVILA UŽASNA LAŽNA VEST O KORONI: Sad se oglasila BOLNICA U PANČEVU i otklonila svaku sumnju!
Marinika Tepić, Foto: Ministarstvo odbrane

DEMANTOVALI POSLANICU

U SRBIJI SE POJAVILA UŽASNA LAŽNA VEST O KORONI: Sad se oglasila BOLNICA U PANČEVU i otklonila svaku sumnju!

Poslanica Tepić objavila je ranije danas da je 12 pacijenata iz Beograda primljeno u Opštu bolnicu Pančevo 2. Aprila kao negativni na COVID-19, a da je posle novih testova utvđeno da ih devet pozitivno, te da su dva pacijenta preminula

Objavljeno:

Opšta bolnica Pančevo objavila je da su svi pacijenti u ovoj ustanovi negativni na virus COVID-19 i tako demantovala tvrdnje narodne poslanice Marinike Tepić koja je na svom FB nalogu objavila ranije da su 2. aprila u ovu bolnicu primljeni pacijenti od kojih je devet pozitivno na virus.

Ovo je objavio je portal 013info prenoseći FB objave Tepić i bolnice.

Povodom lažnih vesti, koje se šire društvenim mrežama, dužni smo da naglasimo da su svi naši pacijenti negativni na virus Kovid-19, na osnovu nalaza referentne nacionalne laboratorije Instituta Torlak, navodi se na službenom FB nalogu Opšte bolnice Pančevo.

Poslanica Tepić objavila je ranije danas da je 12 pacijenata iz Beograda primljeno u Opštu bolnicu Pančevo 2. Aprila kao negativni na COVID-19, a da je posle novih testova utvđeno da ih devet pozitivno, te da su dva pacijenta preminula.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.