OPET SE OGLASILA ZORANA MIHAJLOVIĆ! Komentarisala je 1 bitan gest!
Zorana Mihajlović, Foto: Marina Lopičić

bitno

OPET SE OGLASILA ZORANA MIHAJLOVIĆ! Komentarisala je 1 bitan gest!

Ovaj gest ukazuje i na dobre odnose naše dve države i predsednika Aleksandra Vučića i Redžepa Tajipa Erdogana, dodala je Mihajlovićeva

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović zahvalila je turskoj kompaniji Tašjapi na donaciji medicinske opreme koju su obezbedili za KBC Dr Dragiša Mišović.

Kako je saopštio kabinet potpredsednice Vlade, kompanija Tašjapi poklonila KBC "Dr Dragiša Mišović medicinsku opremu, između ostalog i 25 bolničkih kreveta za intenzivnu negu, pet medicinskih i jedan hirurški aspirator, dušeke, posteljinu, medicinsku odeću i obuću.

U vremenu kada se naša zemlja, kao i ceo svet, bori protiv ozbiljnog problema u cilju suzbijanja daljeg širenja korona virusa, pomoć i podrška naših partnera je od izuzetnog značaja, navela je Mihajlovićeva.

On je rekla da kompanija Tašjapi realizuje neke od prioritetnih projekata u oblasti putne infrastrukture, kao što je izgradnja auto-puta od Sremske Rače do Kuzmina i rekonstrukcija puta Novi Pazar - Tutin.

Ovaj gest ukazuje i na dobre odnose naše dve države i predsednika Aleksandra Vučića i Redžepa Tajipa Erdogana, dodala je Mihajlovićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.