MINISTARKA DEJANOVIĆ POMAŽE GRAĐANIMA KAO STRUČNJAK IZ OBLASTI PSIHIJATRIJE: Na ovaj način možete da dobijete POMOĆ
Slavica putem Vibera pomaže građanima Srbije, Foto: Fonet

saopštenje

MINISTARKA DEJANOVIĆ POMAŽE GRAĐANIMA KAO STRUČNJAK IZ OBLASTI PSIHIJATRIJE: Na ovaj način možete da dobijete POMOĆ

Prof. dr Slavica Đukić Dejanović važi za jednog od najboljih stručnjaka u oblasti psihijatarije.

Objavljeno:

Ne mali broj naših građana ovih dana traži stručnu pomoć zbog pandemije izazavane koronavirusom.

Opravdani strah, izolacija i neizvesnost uzrukuju uzmenirenost. Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku prof. dr Slavica Đukić Dejanović, od ponedeljka 30. marta 2020. godine, u vremenu od 21:00 do 22:30 časa, razgovaraće sa svim građanima Srbije i svojim savetima pomoći da prevaziđu probleme koje je izazvala novonastala situacija.

Viber broj na kome će ministarka Đukić Dejanović razgovarati sa građanima je 064/8737-322.

Prof. dr Slavica Đukić Dejanović važi za jednog od najboljih stručnjaka u oblasti psihijatarije. Osnovnu i srednju školu završila je u Kragujevcu, a Medicinski fakultet, magistarske, doktorske studije i specijalizaciju iz neuropsihijatrije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Najveći deo svoje karijere provela je u Kragujevcu, kao redovni profesor, šef Katedre za psihijatriju i prorektor za međunarodnu saradnju Univerziteta u Kragujevcu.

Bila je najmlađa žena doktor medicinskih nauka u Šumadiji i osnivač je dnevne Psihijatrijske bolnice. Obavljala je funkciju direktora Kliničko-bolničkog centra u Kragujevcu u periodu od 1993. do 2000. godine, a od 2014. do 2016. godine bila je direktor Klinike za psihijatrijske bolesti ,,Dr Laza Lazarević” u Beogradu. Nosilac je priznanja Psihijatrijske sekcije Srpskog lekarskog društva, Povelje za doprinos zdravstvu grada Kragujevca, kao i Đurđevdanske nagrade.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.