SAVETNICA PREDSEDNIKA VUČIĆA ODGOVORILA NA DVA KLJUČNA PITANJA ZA SRBIJU: Sve je NEIZVESNO, ali znamo šta RADIMO!
Navodi da zaista ne zna šta će dalje biti i kako će se situacija dalje razvijati, Foto: Zorana Jevtić

ovo se čekalo

SAVETNICA PREDSEDNIKA VUČIĆA ODGOVORILA NA DVA KLJUČNA PITANJA ZA SRBIJU: Sve je NEIZVESNO, ali znamo šta RADIMO!

Ono što se desilo to je da je očigledno u pitanju spoljnopolitička borba SAD i EU

Objavljeno:

Spoljnopolitička borba SAD i EU, dve različite politike i dva različita shvatanja sitaucije na KiM, rezultirala je padom vlade Aljbina Kurtija, kaže savetnica predsednika Srbije za medije Suzana Vasiljević.

Upitana o reakciji predsednika Aleksandra Vučića na sinoćno izglasavanje nepoveranja Kurtijevoj vladi u kosovskom parlamentu, Vasiljević je u uključenju za TV Prva rekla da je Vučić sinoć pomno pratio dešavanja na KIM, jer je imao sastanak sa delom svog tima, a da je sinoć takođe sve vreme bio je na vezi i sa ljudima iz Vlade Srbije koji su zaduženi za pitanje KiM.

"Ono što se desilo to je da je očigledno u pitanju spoljnopolitička borba SAD i EU, da su u pitanju dve različite politike i dva različita shvatanja sitaucije na KiM i to je, videli ste i sami, rezultiralo padom vlade Aljbina Kurtija", kaže Vasiljević.

Navodi da zaista ne zna šta će dalje biti i kako će se situacija dalje razvijati.

"U ovoj situaciju mislim da je predsedniku trenutno najbitnije da Srbija iz ovoga (zaraze korona virusom) izađe zdrava i da izgubimo što manji broj stanovnika i da ćemo onda nastaviti da se bavimo svim ostalim problemima", kaže Vasiljević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.