KOD NAS, NJEGOVIH POŠTOVALACA, UVEK ĆE IMATI POSEBNO MESTO! Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti Stankovića
Vučić uputio telegram saučešća, Foto: Dragan Kadić, Profimedia

legenda košarke

KOD NAS, NJEGOVIH POŠTOVALACA, UVEK ĆE IMATI POSEBNO MESTO! Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti Stankovića

- Svojim autoritetom i profesionalizmom dao je nemerljiv doprinos najvišim svetskim institucijama poput FIBA i Međunarodnog olimpijskog komiteta, naveo je Vučić

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća porodici povodom smrti Bore Stankovića, legende košarke i dugogorišnjeg funkcionera FIBA.

"Primite izraze mog najdubljeg poštovanja i saučešća povodom Borine smrti, jer je on bio i uvek će ostati jedna od najistaknutijih ličnosti naše i svetske košarke. Bora je obeležio čitavu epohu u istoriji sporta na ovim prostorima, a svojim autoritetom i profesionalizmom dao je nemerljiv doprinos najvišim svetskim institucijama poput FIBA i Međunarodnog olimpijskog komiteta", naveo je Vučić.

On je napisao da su mu njegov ugled, stručnost, samopregoran rad i neizmerna ljubav prema košarci obezbedili mesto u Košarkaškoj kući slavnih, kao i u FIBA kući slavnih.

"A kod nas, njegovih poštovalaca, uvek će imati posebno mesto - kao ponos našeg sporta i naše zemlje", navodi se u telegramu saučešća predsednika Republike.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.