Objavljen spisak kontakt telefona i mejl adresa svih centara za socijalni rad u Srbiji!
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Foto: Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

korisno

Objavljen spisak kontakt telefona i mejl adresa svih centara za socijalni rad u Srbiji!

Ovde pronađite ceo spisak!

Objavljeno:

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u cilju što bolje informisanosti i komunikacije građana i institucija, s obzirom na vanrednu situaciju u zemlji, izazvanu virusom SARS – CoV-2 objavilo je spisak centara za socijalni rad, sa kontakt telefonima i mejl adresama na koje građani mogu da se obrate u svakom momentu ukoliko imaju bilo koju nedoumicu, problem ili situaciju u kojoj ne znaju kako da najpravilnije postupe.

Podsećamo, centri za socijalni rad su, usled vanrednog stanja, organizovali minimalni proces rada, kao i rad zaposlenih od kuće, te se na fiksne brojeve telefona mogu nadležni mogu dobiti do 15:30 časova, a na mobilne u bilo koje doba dana.

Briga o svim građanima Republike Srbije i obezbeđivanje njihovih boljih uslova za život glavni je prioritet rada resornog Ministarstva te će rad ove institucije i u narednom periodu biti usmeren u istom pravcu.

Spisak kontakata nalazi se na linku:

https://www.minrzs.gov.rs/sr/aktuelnosti/vesti/objavljen-spisak-kontakt-telefona-i-mejl-adresa-svih-centara-za-socijalni-rad-u-srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.