NIŠTA MI NE ZNAČI KADA ČUJEM DA NAM ŠALJU POMOĆ, MORAM TO DA VIDIM, POPRILIČNO SMO SAMI U OVOME! Lončar o KRIZI
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, Foto: Beta / Miloš Miškov

iskreno

NIŠTA MI NE ZNAČI KADA ČUJEM DA NAM ŠALJU POMOĆ, MORAM TO DA VIDIM, POPRILIČNO SMO SAMI U OVOME! Lončar o KRIZI

Prema njegovim rečima, Srbija ima razrađen sistem za 2.000 pacijenata i da je u toku spremanje još 5.000 mesta u bolnicama širom Srbije....

Objavljeno:

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kazao je danas da je Srbija zahvalna na pomoći koju je dobila od Kine i od Svetske zdravstvene organizacije, koja je zadužena za Evropu, ali da građani Srbije treba da shvata "da smo prilično sami u svemu ovome".

Lončar je za televiziju Prva kazao da pomoć koju je ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću obećao generalni direktror Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhan Gebrejesus, za njega (Lončara) "ne znači ništa" i da će moći da komentariše kada tu pomoć "bude video".

"Nalazimo se u jednom monentu gde nam treba solidarnost svih gradjana. Vidite ta se dešava u Italiji i Španiji", naveo je ministar i dodao da se treba pridržavati saveta struke da gradjani ostanu u izolaciji i samoizolaciji i dodao da je to "jedini način da sprečimo širenje zaraze".

Prema njegovim rečima, Srbija ima razradjen sistem za 2.000 pacijenata i da je u toku spremanje još 5.000 mesta u bolnicama širom Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.