BOŠKO BI VOLEO DA ME UBIJU, ALI NE SME TO DA KAŽE JAVNO! Vučić optužio Obradovića da se sprema za PUČ!
Foto: Filip Plavčić, Ana Paunković

UVEREN

BOŠKO BI VOLEO DA ME UBIJU, ALI NE SME TO DA KAŽE JAVNO! Vučić optužio Obradovića da se sprema za PUČ!

Vučić je rekao da su te stvari postale toliko normalne da ih niko više i ne osuđuje

Objavljeno: 09:56h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je Boško Obradović pozvao vojsku i policiju da izvede puč i optužio lidera Dveri ga bi želeo da ga i ubiju, ali da to ne sme da kaže.

"Čovek hoće da me uhapse. Voleo bi on i da me ubiju, ali nije popularno da to kaže. Ovo je po definiciji klasičan primer poziva na puč. Jer on poziva vojsku i policiju da izvede državni udar. Prosto ne znam šta je drugo nego to", rekao je Vučić u intervjuu za Televiziju Pink.

Komentarišući informaciju da je Ministarstvo odbrane podnelo prijavu protiv Obradovića, Vućić je rekao da se on ne meša u rad Tužilaštva, ali da će, ako ga neko bude pitao, on reći da smatra da "nema sumnje da je reč o tome".

Vučić je rekao da su te stvari postale toliko normalne da ih niko više i ne osuđuje.

On je dodao da ga svakodnevno optužuju da je izadajnik a da niko ne može da kaže šta je to izdao.

Govoreći o povećanju broja država koje su povukle priznanje Kosova, Vučić je rekao da to veoma važna stvar ali da ne treba preterivati i reći da je Srbija time promenila tok stvari.

"Nije to za potcenjivanje, to je važna stvar. Mi pokazujemo zube, borimo se za državnost i povoljniji pristup rešavanju tog problema. Ali da smo rešili problem - nismo, i ne treba to tako narodu ni prikazivati", rekao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.