POSLANICA DS SA OGRLICOM OD SUVOG VRATA JE ROĐENA SESTRA ŽENE MIKIJA MANOJLOVIĆA! SVI PRIČAJU O NJOJ! (FOTO)
Foto: Promo

ZAMRŠENO

POSLANICA DS SA OGRLICOM OD SUVOG VRATA JE ROĐENA SESTRA ŽENE MIKIJA MANOJLOVIĆA! SVI PRIČAJU O NJOJ! (FOTO)

Tamara, koja je inače, upravnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta, i Miki upoznali su se na probi predstave "Zločin i kazna" 1992. i kako slavni glumac kaže, taj susret je zauvek promenio njegov život

Objavljeno:

Glumac Predrag Miki Manojlović već dvadesetak godina je u braku glumicom Tamarom Vučković (47), s kojom ima petnaestogodišnjeg sina Ivana.

Tamara, koja je inače, upravnica Jugoslovenskog dramskog pozorišta, i Miki upoznali su se na probi predstave "Zločin i kazna" 1992. i kako slavni glumac kaže, taj susret je zauvek promenio njegov život.

- Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni - izjavio je svojevremeno Manojlović za magazin "Story".

Ipak, zanimljivo je da je njegova žena na predlog demokrata postavljena na to mesto 2012, neposredno pre promene vlasti.

Upravnica JDP je bila član Demokratskog centra Dragoljuba Mićunovića, koji se utopio u DS. Uz to, Tamarina sestra Nataša Vučković aktuelna je poslanica demokrata.

Upravo je Nataša poslednjih dana jedna od glavnih tema u medijima, pre svega zbog pozivanja na prekid bojkota izbora, ali i zbog zanimljivih modnih detalja.

Naime, Vučkovićeva ističe da DS do predstojeće sednice Glavnog odbora stranke, koja se očekuje u naredne dve nedelje, ima i priliku da donese odluku o tome na koji način će učestvovati na predstojećim izborima. Ističe da je DS, kao deo Saveza za Srbiju (SZS), doneo u septembru odluku da će bojkovati lokalne i parlamentarne izbore, ali da je sada prilika da se takav stav preispita.

Sa srodnim partijama

- Po mom mišljenju, tu odluku DS treba da ispravi tako što će odlučiti slično kao Zelenović o izlasku na lokalne izbore. Ja bih lično predložila i očekujem i da će stranka doneti drugačiju odluku u odnosu na septembar u pogledu parlamentarnih izbora, tj. da će promeniti postojeću odluku. Treba da je uslovi time da postoji jedna evropska demokratska lista srodnih partija, za razliku od svih ovih partija okupljenih u Savezu za Srbiju koje imaju razne desničarske, nacionalističke, antievropske elemente - navela je Vučkovićeva za RTS i dodala:

- Ne vidim zašto samo građani Šapca i Paraćina imaju priliku da biraju svoju vlast. Meni se čini da bi i DS sa drugim srodnim partijama trebalo da građanima pruže priliki da imaju i vlast na republici. Kao i da građanima u Nišu, Požegi, Novom Sadu damo priliku da promene vlast. Sada su malo drugačije okolnosti nego kada smo donosili odluku u septembru i očekujem da se ta odluka promeni.

Zaključila je da je ne bi čudilo da DS posle eventualne odluke o izlasku na izbore bude izbačen iz SZS.

Mnogima je pored ove njene izjave za oko zapala ogrlica koja veoma podseća na "suvo meso".

Naravno, nakon takvog pojavljivanja u javnosti, Tviter se usijao.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.