ZORANA MIHAJLOVIĆ POHVALILA JAVNO ZELENOVIĆA! I to OVIM REČIMA!
Zorana Mihajlović, Foto: BETAPHOTO/MSGI SRBIJE/DS

parlamentarni izbori u srbiji

ZORANA MIHAJLOVIĆ POHVALILA JAVNO ZELENOVIĆA! I to OVIM REČIMA!

Kazala je da je gradjanima potrebno da izadju na izbore i da glasaju za one za koje misle da možda mogu bolje da vode odredjene gradove i opštine

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas tokom posete Kruševcu da je podržala odluku gradonačelnika Šapca da izadje na izbore zato što smatra da je to prava demokratija.

"Mislim da je to odlična stvar. To je prava demokratija, izaći na izbore i izmeriti se sa svima koji žele na tim izborima da učestvuju. Samim tim to pokazuje potpuni besmisao ljudi koji žele bojkot, poput Djilasa i Obradovića", rekla je Mihajlović novinarima u Kruševcu.

Kazala je da je gradjanima potrebno da izadju na izbore i da glasaju za one za koje misle da možda mogu bolje da vode odredjene gradove i opštine.

"Zato mi je vrlo drago što Srpska napredna stranka hoće da se meri sa svima, hoćemo da pokažemo šta smo uradili, hoćemo da vidimo kako to gradjani vide, hoćemo da se borimo i verujemo u našu pobedu", kazala je ona.

Mihajlović koja je danas u Kruševcu prisustvovala potpisivanju sporazuma šest lokalnih samouprava o zajedničkom upravljanju komunalnim otpadom, odrečno je odgovorila na pitanje novinara o tome da li će zbog izbora biti usporeni ;infrastrukturni projekti u Srbiji.

"Nema razloga da nijedan projekat u oblasti infrastrukture stane, radi se na svim projektima u oblasti drumske, železničke, vodne, vazdušne infrastrukture, ništa stati neće, život ide dalje, mi se pripremamo i tražimo poverenje gradjana da nastavimo naš rad", rekla je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.