BIĆE JOŠ VIŠE NARODNIH PATROLA PROTIV MIGRANATA, ORGANIZOVAĆEMO I PROTEST! Nogo i Knežević prete (VIDEO)
Naš jedini greh je to što smo bili Srbi koji su se šetali ulicom, Foto: Printscreen

zategnuta situacija

BIĆE JOŠ VIŠE NARODNIH PATROLA PROTIV MIGRANATA, ORGANIZOVAĆEMO I PROTEST! Nogo i Knežević prete (VIDEO)

U Beogradu ćemo organizovati veliki protest protiv državnog, migrantskog nasilja

Objavljeno:

Ubuduće se nećemo samo obraćati emigrantima, nego i državi, jer ovde se ne radi samo o emigrantskom nasilju, već i o državnom nasilju prema svojim građanima, jer zanemaruje jedan veliki problem.

Ovo je posle puštanja na slobodu iz policijske stanice za „Srbin info“ izjavio Damnjan Knežević, vođa inicijative „Nema predaje Kosova i Metohije“ i mladić koji je pokrenuo narodne patrole sa ciljem da se obezbedi sigurnost i građana Srbije i migranata. – Tri marice su nas pratile i privedeni smo bez ikakvog razloga u stanicu Savski venac. Nije nam stavljeno na mogućnost da imamo pravo na advokata. Tužićemo medije koji su nas nazvali pogrdnim imenima. Ali, s druge strane, ti mediji su nam uradili i najbolju kampanju, jer smo dobili ogromnu podršku.

Nastavljamo patrole. O svim daljim akcijama ćemo obaveštavati policiju. Takođe, u Beogradu ćemo organizovati veliki protest protiv državnog, migrantskog nasilja.

Molim sve žrtve migrantskog nasilja da izađu u javnost i da nam olakšaju borbu protiv ovog problema.

Naš jedini greh je to što smo bili Srbi koji su se šetali ulicom. Očigledno je u ovoj zemlji sve dozvoljeno osim da budeš Srbin, koji čuva svoju zemlju i svoje građane. Nismo uradili ni jedan prekršaj ili krivično delo. Znamo svoja prava i znamo da smo na meti raznih NVO.

Niko nema pravo da maltretira građane. Svi radimo, plaćamo poreze iz kojih se finansira policija i od njih očekujemo da nas bolje čuvaju.

Narodni poslanik Srđan Nogo je takođe pozvao da građani izađu u javnost sa saznanjima o migrantskom nasilju.

Ovo je bilo protivpravno privođenje, mladići su bili bez prava na branioca. Težak skandal. Videćemo ko je bio redovni tužilac po ovom pitanju. Takođe, ćutanje medija je strašno. Moja poruka za sve urednike i novinare režimskih medija je da ste svi saučesnici u ovome i da svesno lažete građane za sve što se dešava u zemlji – istakao Nogo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.