VATIKAN MRZI SRBE, LOME NAS PREKO GEJEVA, NVO i CG! Srpski profesor tvrdi da Antihrist i Vatikan imaju isti cilj
Profesor Dimitrijević objašnjava i ključnu promenu u Vatikanu koja se desila nakon drugog vatikanskog koncila, Foto: Printscreen

drugačiji ugao

VATIKAN MRZI SRBE, LOME NAS PREKO GEJEVA, NVO i CG! Srpski profesor tvrdi da Antihrist i Vatikan imaju isti cilj

Metode su se menjale, nekad su bile surove, grube, nemilosrdne, inkvizitorske danas su prefinjene i ekumenističke

Objavljeno:

Novi gost emisije Vaseljenska bio je profesor Vladimir Dimitrijević. On se velikim delom osvrnuo na nedavno objavljenu knjigu Olge Četverikove "Izopačenici", gde se govori ne samo o uticaju Vatikana na pravoslavnu crkvu, već i na sve bitne istorijske događaje u Srbiji i Rusiji nakon drugog svetskog rata.

Prof Dimitrijević objašnjava i tezu Olge Četverikove da koliko god delovali mali kao država, mi smo zapravo poslednja i velika brana uticaja zapada na istok:

"Mi koji živimo na ovom terenu, pre svega Srbi, moramo detaljno da upoznamo ono što se dešava u Vatikanu, jer naš prostor je granični prostor između istoka i zapada. Srbi su se našli na udaru Vatikana pre svega zato što su kao pravoslavni još od svetoga Save do dana današnjeg, zaustavili prodor Vatikana ka istoku."

Upravo zbog svog položaja, na našim prostorima su se dešavale strahovite stvari. Profesor podseća na stalne pretenzije rimokatoličkog naroda na naše prostore , ali ne zato jer oni imaju nešto protiv nas kao biološkog naroda, već samo zato što smo pravoslavni.

foto: Printscreen

"Metode su se menjale, nekad su bile surove, grube, nemilosrdne, inkvizitorske danas su prefinjene i ekumenističke, ali uvek i svagda cilje je da se mi otuđimo od svog identiteta, da nam se oduzme ono što imamo i da se pretvorimo u nešto drugo", dodaje profesor i daje primer savremene Crne Gore koja je kako kaže preuzela ideju crvene Hrvatske, iza čega stoji upravo vatikanska ideja koji se uobličavaju u dva izdajnika Crne Gore - Sekule Drljevića i Savić Marković Štedimlija.

"Zato, kada imamo jednu stručnu, ozbiljnu, temeljnu knjigu, a to je ova knjiga "Izopačenici", ko stoji iza Vatikana, što je podnaslov, da tu knjigu uzmemo, nađemo, pročitamo. Кnjiga ima 800 strana, plod je dugogodišnjeg istraživačkog rada."

Profesor Dimitrijević objašnjava i ključnu promenu u Vatikanu koja se desila nakon drugog vatikanskog koncila, nakon čega je došlo do neverovatnog moralnog sloma - pojmovi su tumače po nahođenju pape, homoseksualizam je uveden kao deo religije, pojavile su se i ženske crkve, sveštenice, a sam Vatikan je na korak do toga da podrži i pedofiliju.

On se takođe osvrnuo i na opužnicu koja je podignuta protiv njega od strane LGBT NVO, a koja je kako navodi samo sredstvo Novog Svetskog Poretka kojim se neitomišljenicima začepe usta.

O čemu je još govorio pogledajte u video snimku:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.