ŽESTOK NAPAD LDP NA ZELENOVIĆA: Rekli su šta je ALTERNATIVA bojkotu
Nebojša Zelenović, Foto: Printscreen

oštre optužbe

ŽESTOK NAPAD LDP NA ZELENOVIĆA: Rekli su šta je ALTERNATIVA bojkotu

LDP kritikuje SzS

Objavljeno:

Liberalno demokratska partija (LDP) ocenila je da je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, svojom odlukom da izađe na lokalne izbore a prethodno se, kao član Saveza za Srbiju (SzS), zalagao za bojkot izbora na svim nivoima.

U saopštenju za javnost ta opoziciona stranka podseća da skoro godinu dana upozorava javnost na licemerni poziv Saveza za Srbiju da se bojkotuju naredni izbori i ukazuje na to da su alternativa izborima samo ulica i neredi.

"Tvrdimo i danas, isto kao i tada, da su izbori i dijalog jedini način da od naše zemlje napravimo bolje mesto za život. Zbog takvog pristupa doživljavali smo napade, upravo od tog istog saveza, da smo izdajnici, da smo saradnici vlasti, da smo lažna opozicija", ističe LDP i dodaje da je zbog toga učestvovao u razgovorima o izbornim uslovima.

U saopštenju koje je sinoć objavljeno se postavlja pitanje Zelenoviću zašto je opstruisao pregovore o izbornim uslovima i zašto je bio deo kampanje protiv LDP-a koji je od početka bio za izlazak na izbore, a ne za njihov bojkot.

"Da li shvata obim sopstvene odgovornosti za atmosferu u kojoj se danas borimo za svaki glas u Srbiji", pita LDP gradonačelnika Šapca i lidera stranke Zajedno za Srbiju, do danas članice SzS-a, koji je ostao pri stavu o bojkotu izbora na svim nivoima.

"LDP, kao odgovorna stranka, nikada se nije poigravala sa građanima Srbije, posebno ne sa onim ljudima koji su nezadovoljni, a danas se osećaju prevarenim. Od početka tvrdimo da moramo da se borimo za normalnu i modernu Srbiju i da to možemo samo izlaskom na birališta", naglašava LDP.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.