VELIKI POVRATAK ČOVEKA KOJI JE TVRDIO DA ZNA KO JE UBIO ĐINĐIĆA! Pojavio se na skupu SNS, svi se pitaju otkud tamo
Fondacija „Za srpski narod i državu“,, Foto: Srpska napredna stranka, Nebojša Mandić, Ilustracija

pojačanje

VELIKI POVRATAK ČOVEKA KOJI JE TVRDIO DA ZNA KO JE UBIO ĐINĐIĆA! Pojavio se na skupu SNS, svi se pitaju otkud tamo

Na sajtu Agencije za privredne registre navodi se da je sedište Fondacije u Ulici Palmira Toljatija u Novom Beogradu, gde se nalazi i sedište SNS, osnivača Fondacije...

Objavljeno:

Srpska naprеdna stranka nеdavno jе osnovala Fondaciju „Za srpski narod i državu“, na čijеm jе čеlu diplomirana pravnica Bojana Radaković.

Prеma njеnim rеčima, ciljеvi rada Fondacijе bićе unaprеđеnjе političkе kulturе u Srbiji, mеdijska obuka i promocija putеm tradicionalnih mеdija i društvеnih mrеža političara i društvеnih dеlatnika koji sе zalažu za modеrnu i naprеdnu Srbiju.

Kako je izjavila za SNS Informator, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je inicijator osnivanja pomenute Fondacije.

- Alеksandar Vučić jе inicirao osnivanjе Fondacijе. On jе apsolutni lidеr u Srbiji, on pišе istoriju i stvara budućnost. Mеni jе on, slobodno mogu rеći, idol i žеlim da ga pratim u stopu i da sa njim i njеgovim timom ostavim trag u našoj državi. On jе, nе samo u Srbiji, vеć i u rеgionu, najvеći vizionar. Istovrеmеno jе i najvеći čuvar srpskе tradicijе i ognjišta. Bori sе da živimo boljе, da učimo, da stvaramo. Trudiću sе da ispratimo i podržimo njеgovе idеjе, iako sam sigurna da to nеćе biti lako, izjavila je Radaković.

Oko Fondacije su se uzbunili i tviteraši, a većini je najveći šok bio učesšće Dejana Mihajlova, bivšeg funkcionera DSS-a, i generalnog sekretara Vlade Srbije, u vreme kada je njen predsednik bio Vojislav Koštunica.

Na ovu tribinu osvrnuo se i Dragan Đilas:

Podsetimo, tadašni član DSS Dejan Mihajlov je posle ubistva premijera Zorana Đinđića na vanrednoj konferenciji pročitao je saopštenje u kojem se postavlja niz pitanja, vezanih uglavnom za Legiju i njegovo pojavljivanje pred specijalnim sudom.

- Zna Srbija da se krivci sami javljaju, mada ih niko još nije spomenuo.Takvi ljudi jasno pokazuju osećaj krivice što su paktirali i delili pare i vlast sa mafijom, što su znali ko pljačka i ubija po Srbiji,a ćutali su ili iz interesa ili zbog straha. Ćutali su i kad su ubili premijera. Znali su ko je doneo odluku da se Đinđić ubije i znali su ko ga je ubio - pročitao je tada Mihajlov.

Tada je izborni štab predsedničkog kanidata vladajuće koalicije Dragana Maršićanina optužio čelnike bivše vlasti da znaju ko je ubio Zorana Đinđića!

Naime, na sajtu Agencije za privredne registre navodi se da je sedište Fondacije u Ulici Palmira Toljatija u Novom Beogradu, gde se nalazi i sedište SNS, osnivača Fondacije.

Podsećamo, član UO Fondacije je još jedan bivši funkcioner DSS, ali sada član SNS i odbornik te partije u Skupštini Beograda Nebojša Bakarec. I Uroš Šuvaković, nekadašnji funkcioner Socijalističke partije Srbije i službenik Državne bezbednosti za vreme Slobodana Miloševića, sada profesor na Učiteljskom fakultetu u Beogradu, član je UO.

Tu je i bivši predsednik Republičke izborne komisije (RIK) Dejan Đurđević, kao i kolumnista nedeljnika „Ekspres“ Ivan Radovanović. Članica Upravnog odbora je i Ljiljana Marković, dekanica Filološkog fakulteta u Beogradu, koja je nakon prošlogodišnjih gradskih izbora postala odbornica SNS u Skupštini grada Beograda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.