Ruski ambasador Aleksandar Bocan-Harčenko posetio RADIKALE! ŠEŠELJ MU JE NAKON SASTANKA REKAO NEŠTO JAKO ZANIMLJIVO
SRS, Foto: Srpska radikalna stranka

POVERENJE

Ruski ambasador Aleksandar Bocan-Harčenko posetio RADIKALE! ŠEŠELJ MU JE NAKON SASTANKA REKAO NEŠTO JAKO ZANIMLJIVO

Njegova ekselencija Bocan-Harčenko i prof. dr Šešelj su razmenili mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji, regionu i Rusiji

Objavljeno:

Ambasador Ruske Federacije, njegova ekselencija Aleksandar Bocan-Harčenko, posetio je danas sedište Srpske radikalne stranke i sastao se sa predsednikom srpskih radikala, prof. dr Vojislavom Šešeljem.

Njegova ekselencija Bocan-Harčenko i prof. dr Šešelj su razmenili mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji, regionu i Rusiji i zaključili da srpski radikali i predstavnici ruskog diplomatskog kora održavaju intenzivnu i razvijenu saradnju zasnovanu na uzajamnom poverenju.

Predsednik Srpske radikalne stranke istakao je da su srpski radikali izrazito proruski orijentisani i da se zalažu za integraciju Republike Srbije sa Ruskom Federacijom i pristupanje vojnom savezu ODKB. On je takođe naveo da se Srpska radikalna stranka zalaže za dodelu diplomatskog statusa srpsko-ruskom humanitarnom centru u Nišu.

U ime svih srpskih radikala i građana Republike Srbije, prof. dr Šešelj je izrazio zahvalnost zbog činjenice da se Ruska Federacija stara o teritorijalnom integritetu Republike Srbije – saveznik je naše zemlje po pitanju rešavanja situacije sa Kosovom i Metohijom, te stoga srpski radikali pozivaju vlasti u Srbiji da priznaju Krim i Sevastopolj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.