NESREĆNICI SAMO PLJUJU PO SRBIMA KAD GOD IM PADNE NA PAMET! Đuka poludeo zbog dokumentarca VLADALAC! TO SU FEKALIJE
Vladimir Đukanović, poslanik SNS, Foto: Printscreen/Instagram

dobio fras

NESREĆNICI SAMO PLJUJU PO SRBIMA KAD GOD IM PADNE NA PAMET! Đuka poludeo zbog dokumentarca VLADALAC! TO SU FEKALIJE

- Njihova patološka mržnja prema sopstvenom narodu je zastrašujuća, a narod mrze jer Srbi nikako ne žele da prihvate njihove stavove i neće da pljuju po sebi, rekao je Đukanović...

Objavljeno:

Vladimir Đukanović, poslanik SNS, reagovao je na dokumentarni film "Vladalac" kazavši da su autori pokazali da "pljuju po Srbima kada god im padne na pamet, iako svi žive i rade u Beogradu".

- Zanimljivo je da smo u prvom delu tzv.dokumentarnog filma "Vladalac" imali prilike da čujemo kako su Srbi okupirali Glinu, zatim naselje Grbavica u Sarajevu, te kako je svaki poziv na odbranu srpskog naroda bilo zapravo ratno huškanje. Nesrećnici koji su tzv.dokumentarni film osmislili žive i rade u Beogradu i besomučno pljuju po Srbima kad god im padne na pamet - kaže Đukanović.

- Njihova patološka mržnja prema sopstvenom narodu je zastrašujuća, a narod mrze jer Srbi nikako ne žele da prihvate njihove stavove i neće da pljuju po sebi. Srbi, gle čuda, takve doživljavaju kao incident. Žalosno je samo to što taj "incident" sebe predstavlja kao elitu i što jedino on ima monopol na mišljenje. Ipak, dobro je dok rade takve odvratne filmove, jer sanitarni otklon koji narod pravi od takvih ljudskih fekalija biće još veći - zaključuje Vladimir Đukanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.