ARKAN I PUTIN SU ISTO GODIŠTE, NIKAD IH NIKO NIJE VIDEO ZAJEDNO Pojavila se neviđena teorija zavere, TOTALNO LUDILO
U prilog tvrdnji da je ruski predsednik teško bolestan objavljeni su i videosnimci, Foto: Printscreen

suludo!

ARKAN I PUTIN SU ISTO GODIŠTE, NIKAD IH NIKO NIJE VIDEO ZAJEDNO Pojavila se neviđena teorija zavere, TOTALNO LUDILO

Kao dokaz postojanja Putinovog dvojnika ili više njih teoretičari zavere navode da su „jasno uočljive“ promene na licu

Objavljeno:

Često se mogu pročitati teorije da je „originalni“ ruski predsednik Vladimir Putin nije među živima, a Rusiju vodi čovek koji se predstavlja njegovim imenom.

Godina navodne Putinove smrti kao i uzrok iste ne poklapaju se na mnogobrojnim ruskim sajtovima i napisima na društvenim mrežama, ali među teoretičarima zavera dominira 2012. godina, a većina je složna u tvrdnji da je rak pokosio predsednika.

U prilog tvrdnji da je ruski predsednik teško bolestan objavljeni su i videosnimci u kojima se analizira njegov izgled – te se u prilog njegovoj bolesti navodi „nezdrava“ boja lica, premeštanje s noge na nogu prilikom održavanja govora, otežan hod...

Kao dokaz postojanja Putinovog dvojnika ili više njih teoretičari zavere navode da su „jasno uočljive“ promene na licu i telu ruskog predsednika, od oblika usana, nosa i ušiju, boje očiju, do drugačijeg izgleda njegovih šaka. Oni odbacuju glasine o plastičnim operacijama „pravog“ Putina, tvrdeći da je nemoguće uz pomoć hirurga toliko promeniti lični opis.

E, sad, vezano za ovu tezu, jeste i još jedna neverovatnija priča, a to je da su pokojni Željko Ražnatović Arkan i Vladimir Putin zapravo ista osoba, što se može videti i na ovoj ilustraciji.

foto: Printscreen

Šta vi mislite o tome?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.