NIJE UHVAĆEN PRAVI MALČANSKI BERBERIN, VUČIĆ UBIO NOVINARA... Predsednik otkrio listu OBMANA
Vučić podseća da je Marinika Tepić tvrdila da na se na farmi kokošaka i pilića uzgaja droga, Foto: Printscreen

raskrinkavanje?

NIJE UHVAĆEN PRAVI MALČANSKI BERBERIN, VUČIĆ UBIO NOVINARA... Predsednik otkrio listu OBMANA

Vučić, takođe, navodi da su na listi najvećih laži da je odseo u najskupljem hotelu u Abu Dabiju

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podsetio je na neke od najvećih laži opozicije protiv njega, "listu 50 najvećih laži", i dodao da se za sve dokazalo da nisu tačne.

"U laži su kratke noge", poručio je Vučić gostujući na Hepiju.

Predstavljajući neke od laži i afera sa liste, predsednik je naveo da su u Novom Sadu pisali sami grafite - smrt Pajtiću i posle za to okrivili SNS, zatim da je Rodoljub Šabić bio napadnut pošto je politički protivnik, zatim laži SBB koji su tražili od Telekoma da ne emituje njihove programe preteći prijavama.

Vučić kaže da su posle rekli da je Telekom ukinuo emitovanje N1, ali da su zatim odbili da Telekom besplatno do postizanja ugovora emituje N1 i to za 600.000 građana više nego pre.

Predsednik navodi da je na listi najvećih laži i da student koji je bio na protestu kada je priveden nije dobijao hranu i vodu, iako se na snimku videlo da je jeo sendvič i "pio kao smuk".

Tu je i laž da su bile ukinute autobuske linije u vreme protesta, da je Vučić ubio novinara Stefana Cvetkovića, pa da je vlast otvorila kafanu, a u stvari se tu snimao film, pa kako su uništene kocke u Skadarliji...

Vučić, takođe, navodi da su na listi najvećih laži da je odseo u najskupljem hotelu u Abu Dabiju, iako uopšte nije odseo u hotelu, zatim da je opozicija tvrdila da je vlast podmetnula vešala tokom protesta, a da su onda kada je utvrđeno da su to oni uradili rekli kako vlast goni decu.

Dodaje da je isto velika laž da je vlast govorila genetičar Stojković nije potreban Srbiji, pa da su tokom poplava stotine leševa plivale po vodi i da su tela spaljivana u termoelektrani u Obrenovcu, da je Humanitarni centar u Nišu pretvoren u vojnu bazu, pa da je vlast organizvoala otmicu Monike Karimanović, pa da nije uhvaćen pravi malčanski Berberin.

Vučić podseća da je Marinika Tepić tvrdila da na se na farmi kokošaka i pilića uzgaja droga.

Da je vlasnik Jovanjice Koluvija zvao njegovog, Vučićevog brata, kada je uhapšen, iako je utvrđeno da od oko 8.000 kontakta u telefonu nijedan nije bio njegov ili od Andreja Vučića...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.