VUČIĆ ODGOVORIO NA GNUSNE OPTUŽBE OPOZICIJE: Znam, ja sam vam meta!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Happytv

ima poruku!

VUČIĆ ODGOVORIO NA GNUSNE OPTUŽBE OPOZICIJE: Znam, ja sam vam meta!

On je objasnio zašto se tako često nalazi na udaru dela opozicije

Objavljeno: 22:05h

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Ćirilica" autora i voditelja Milomira Marića na Tv Hepi. Šef države odgovara na brojna aktuelna pitanja.

On je objasnio zašto se tako često nalazi na udaru dela opozicije.

- Ja ću večeras pokušati da odgovorim na tu njihovu mržnju. Ja sam njihova meta. Za to postoje dva razloga. Đilas, Šolak i Mišković ne mogu da se dogovore. Ta trojica koji ne mogu da se pohvale baš časnim zanimanjem. Kada sam ušao u ovu priču, znao sam da me očekuje prljava kampanja. Drugi razlog je srpski integritet. Danas sam proveo vreme sa Sergejem Šojguom. On je rekao da se Srbija mnogo promenila nabolje, a da to samo pravi državnik može da sprovede u delo. Mi smo mala zemlja, ali ponosna, o njenom integritetu odlučuju samo građani Srbije - naglasio je predsednik Srbije.

Odgovarajući na gnusne optužbe na njegov račun, Vučić kaže da ne može na to da odgovara svakog dana.

- Ja mislim da sam jedinstven slučaj da su o nekom napravili film od četiri sata. Četiri sata otvorene mržnje. Ja nisam bezgrešan i ne poznajem nijednog čoveka koji je bezgrešan, pogotovo ne u politici, ali za razliku od njih, u svim tim emisijama ne mogu da mi pronađu da sam bilo šta ukrao - rekao je Vučić.

Vučić kaže da o njemu mogu da prave filmove duge četiri sata, ali da kada bi bio napravljen film od četiri minuta o njima, odmah bi se smatralo da se radi o hajci.

- Njihova meta sam samo ja - rekao je Vučić.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.