Sada je jasno da se Zelenović bori samo za svoju fotelju i da ga ništa drugo ne zanima! NEBOJŠA UDARIO NA NEBOJŠU
Nebojša Stefanović i Nebojša Zelenović, Foto: Beta / Emil Vas, Printscreen

oštro

Sada je jasno da se Zelenović bori samo za svoju fotelju i da ga ništa drugo ne zanima! NEBOJŠA UDARIO NA NEBOJŠU

Kako je rekao, ne mogu onda da kažu kako postoji i jedan ozbiljan razlog da se ne izađe na izbore..

Objavljeno:

- Sad je jasno da se Nebojša Zelenović bori samo za svoju fotelju i da ga ne interesuje ništa drugo, izjavio je danas ministar policije i funkcioner SNS Nebojša Stefanović odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše to što je stranka Zajedno za Srbiju donela odluku da ne učestvuje u radu SzS do zauzimanja stava o lokalnim izborima u Šapcu.

"Nisam bio siguran da su oni ozbiljni u takvoj vrsti nastupa, pošto su sve vreme koketirali sa idejama da se kroz različite grupe građana izađe na izbore, neki će to uraditi tiho, neki na ovaj način kao što je uradio Zelenović i jasno je da hoće da se bori za svoju fotelju", kazao je Stefanović.

Kako je rekao, ne mogu onda da kažu kako postoji i jedan ozbiljan razlog da se ne izađe na izbore.

Stefanović dodaje da su svi mogli da vide kako se ta ideja transformisala, pošto su prvo rekli da je to pokret koji su organizovali mladi i stručnjaci, a ne političke stranke, zatim su se političari pojavili na protestima navodno samo kao podrška, pa su bili jedini govornici i rekli da to rade samo radi protesta.

Navodi da su onda iz SzS kazali hoće prelaznu vladu bez izbora i da ih izbori ne interesuju, pa zatim da nema dovoljno uslova za izbore, a onda i to da ima uslova u pojedinim opštinama gde očekuju dobre rezultate, kao na primer u Lučanima, gde su ranije dobili devet odsto podrške, što je opet manje nego što su očekivali.

"Besmisleno je da kažete da u jednom opštini postoje uslovi, a u drugoj da ne postoje", ukazao je Stefanović.

Ističe da ne razume kada kažu da nema uslova za izbore posle svega što je država uradila, to jest posle promene njihovih zakona, kao i da sada opozicija dobija pozive da gostuje na tv sa nacionalnim frekvencijama.

"Značajno je bolje nego što sam ja mogao da ocekujem 2011. ili 2012. godine pod vlašćom Djilasa koji je upravljao medijima", naveo je Stefanović.

Funkcioner SNS je naglasio da se vidi potpuna neozbiljnost i da opozicija nema nikakvu ideju, niti program, koji se svodi na ono opšte - gradićemo ono što je potrebno, tamo gde je potrebno.

Stefanović je izrazio uverenje da građani neće da glasaju za one koji su upropastili zemlju dok su bili na vlasti i da je jasno da je ta priča politička prošlost.

"Kada građani vide Vučića i kilometre puteva i nove fabrike, kao i rast plata sa jedne strane, i sa druge strane one čija su lična bogatstva samo rasla, mislim da im izbor uopšte nije težak", poručio je Stefanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.