NE NAMERAVAM DA PRESTANEM DA GOVORIM O DŽUBOKS POLITIČARU! Zorana izvređala Šešelja! DONEO NAM JE SAMO BEDU
Zorana Mihajlović i Vojislav Šešelj, Foto: Tamara Trajković, Beta

opšta frka

NE NAMERAVAM DA PRESTANEM DA GOVORIM O DŽUBOKS POLITIČARU! Zorana izvređala Šešelja! DONEO NAM JE SAMO BEDU

Mihajlovićeva je rekla da je počastvovana što se našla u društvu Vučića, Nikolića, Đinđića, Koštunice i mnogih drugih o kojima je on pisao knjige

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas danas da lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj simbolizuje sve u šta srpsko društvo ne sme da se pretvori, saopšteno je iz njenog kabineta.

Mihajlović je, u izjavi novinarima u Vranju, govoreći o knjizi koju je Šešelj napisao o njoj kao američkom špijunu, rekla da je počastvovana što se našla u društvu Vučića, Nikolića, Đinđića, Koštunice i mnogih drugih o kojima je on pisao knjige.

Ne bih se iznenadila da Šešelj možda napiše i nastavak, jer ne nameravam da prestanem da govorim o "džuboks političaru" i svemu što je ostalo iza njegove politike, koja je donela samo ratove, stradanje, bedu i poniženje građanima Srbije, konstatovala je ona.

Mihajlović je ocenila i da je usvajanje zakona koji omogućuje da u Skupštini Srbije ima 100 žena poslanika odlično, i da je sad vreme za zakon o rodnoj ravnopravnosti.

Ona je ukazala da je otpora uvek bilo i biće kada je rodna ravnopravnost u pitanju, ali da, ako želimo moderno i razvijeno društvo, "moramo svi da se potrudimo da žene i muškarci imaju jednake uslove za život i rad, što danas nije slučaj".

Mi pomeramo granice. I nadam se da će žene koje budu ušle u parlament i u lokalne skupštine takođe doprineti stvaranju modernog i otvorenog društva. I da će učiniti sve da Srbija konačno dobije zakon o rodnoj ravnopravnosti, zaključila je Mihajlović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.