NA ZAHTEV 154 POSLANIKA! Gojković sazvala novu vanrednu sednicu parlamenta za sredu!
Maja Gojković, Foto: Beta/Milan Obradović

sednice srpskog parlamenta

NA ZAHTEV 154 POSLANIKA! Gojković sazvala novu vanrednu sednicu parlamenta za sredu!

Na dnevnom redu naćiće se i Predlog odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Komisije za hartije od vrednosti za 2020. godinu, koji je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava....

Objavljeno:

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, na zahtev 154 narodna poslanika, sazvala je novo vanredno zasedanje parlamenta za sredu, 12. februar, sa početkom u 10 časova.

Narodni poslanici razmatraće Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika suda u sudovima opšte i posebne nadležnosti u Republici Srbiji, koji je podneo Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu i više predloga odluka o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, a koje je podneo Visoki savet sudstva.

Na dnevnom redu naćiće se i Predlog odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Komisije za hartije od vrednosti za 2020. godinu, koji je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

Biće razmatrani i Predlog odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Regulatornog tela za elektronske medije za 2020. godinu, koji je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, i predlozi odluka o davanju saglasnosti na Rebalans finansijskog plana Agencije za energetiku Republike Srbije za 2019. i 2020. godinu, koje je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.